Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου»
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Στήλη άλατος έγινε η Κατερίνα Καινούργιου μετά το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όσον αφορά τα όσα δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Δυσαρεστημένη φάνηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όταν είδε δημοσιεύματα να λένε πως ο παρουσιαστής προτιμά την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια έπιασε εξαπίνης τον συνεργάτη της, στον αέρα της σημερινής (15.03.24) εκπομπής, ζητώντας του να ξεκαθαρίσει κάποια από τα λεγόμενά του στη συνέντευξη που έδωσε στη Μαίρη Αργυριάδου.

«Διαβάζω μία συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Breakfast, τώρα μου την έστειλαν. Πολύ ωραία συνέντευξη, τη διαβάζω: «από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, πιο κοντά σε μένα είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα». Αυτός είναι ο τίτλος, παίζει σε όλα τα sites», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, διαβάζοντας την είδηση μέσα από το κινητό της.

«Δεν είπα ακριβώς αυτό, τώρα τι τίτλο βάζει το κάθε site… Εγώ είπα σε σχέση με τις άλλες εκτός από τη δικιά μας», απάντησε ο παρουσιαστής, με την οικοδέσποινα να συνεχίζει:

«Είπες ότι πιάνει την είδηση και ξέρει να τη χειριστεί. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται. Αυτό που κάνει το κάνει πάρα πολύ καλά, είναι και πόσα χρόνια στον χώρο».

«Εγώ δεν είπα αυτό. Εάν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, διάβασε τα λόγια μου και βγαλ’ το. Αυτό είναι μια δική σου εξομολόγηση, δεν θες να ακούσεις, δεν θες να καταλάβεις και δεν θες να ακούσεις την άποψή μου. Πάντα ακούω κι εγώ την άποψή σου», ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν ήταν ότι με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά. Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου… κοντός ψαλμός αλληλούια, τα λέμε κι εδώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν κρύβομαι! Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δεν τα λέω ανοιχτά, διακριτικά και δεοντολογικά. Για ένα πράγμα που δεν μπορείτε να με κατηγορήσετε είναι ότι δεν τα λέω», κατέληξε στο σχόλιό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, επισημαίνοντας ότι χαριτολογεί όταν μιλάει για «ράμματα».

Media Τελευταίες ειδήσεις