Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΑΝΤ1… επιστρατεύει τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ο ΑΝΤ1… επιστρατεύει τον Γιώργο Παπαδάκη!

Την προηγούμενη Παρασκευή ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο όπως είχα αναφέρει μέσα από το Newsit ο Γιώργος Παπαδάκης τη Δευτέρα επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο για να σχολιάσει σε εκπομπές του σταθμού όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή.

Από την επόμενη βδομάδα όμως ο ΑΝΤ1… επιστρατεύει καθημερινά τον «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» και μάλιστα για… μαραθώνια καθημερινή παρουσία έξη ωρών.

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, στις 6 Ιουλίου, αμέσως μετά το δημοψήφισμα, ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι καθημερινά στον αέρα, από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι αναλαμβάνοντας ξανά την καθημερινή πρωινή ενημέρωση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τα στελέχη του σταθμού μάλιστα αποφάσισαν πως η εκπομπή δεν θα λέγεται «Πρωινό ΑΝΤ1» αφού αυτή έχει ρίξει τίτλους τέλους για την καλοκαιρινή περίοδο και ως πιο πιθανός τίτλος της εκπομπής είναι «Έκτακτη επικαιρότητα με τον Γιώργο Παπαδάκη». Επίσης, όπως αποφάσισαν από το κανάλι του Αμαρουσίου μαζί με τον Παπαδάκη δεν θα είναι οι συνεργάτες του, οι Ντίνος Σιωμόπουλος, Ντόρα Κουτροκόη και Μπάγια Αντωνοπούλου, αλλά δημοσιογράφοι από το επιτελείο ειδήσεων του σταθμού, ενώ δεν θα βγαίνει ούτε από το στούντιο της εκπομπής του «Πρωινό ΑΝΤ1».

Βέβαια είναι λογικό που λόγω της έκτακτης επικαιρότητας ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να «επιστρατεύει» τον «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» αφού και φέτος βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο στη συγκεκριμένη ζώνη σημειώνοντας 29,3% μέσο όρο για τη σεζόν, ενώ προηγήθηκε έναντι των υπόλοιπων ενημερωτικών εκπομπής της ζώνης και στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 19,5% στο δυναμικό κοινό.

Τέλος να αναφέρω ότι δεν είναι αποφασισμένο το πόσο θα διαρκέσει η «επιστράτευση» στον Γιώργο Παπαδάκη αφού αυτό θα κριθεί από τις πολιτικές εξελίξεις αλλά είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στις… επάλξεις της ενημέρωσης όλη την επόμενη βδομάδα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε