Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΑΝΤ1 γέμισε… συνεργάτες!

Ο ΑΝΤ1 γέμισε… συνεργάτες!

Το έλπιζαν… το περίμεναν… και πλέον έχουν χιλιάδες λόγους να είναι αισιόδοξοι για την πορεία του αφού μέσα σε λίγες μόνο ημέρες οι αιτήσεις συνεργασίας είναι χιλιάδες!

Ο λόγος για το καινούργιο talent show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, το «Rising Star», που μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα την «επίσημη» εμφάνισή του στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά έχει ήδη προκαλέσει ρεκόρ συμμετοχών μέσα από την πρώτη επαφή του με τους επίδοξους «συνεργάτες» του, τους τηλεθεατές, που θα έχουν δραστικό ρόλο στην εξέλιξή του.

Όπως είναι γνωστό ο τηλεθεατής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Rising Star» και ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο τον κάθε διαγωνιζόμενο δίνοντάς του ή όχι το «εισιτήριο» για να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Το «εισιτήριο» λοιπόν προκύπτει από τις ψήφους μέσω της ειδικής εφαρμογής «Rising Star Greece» που κατεβάζουν δωρεάν όσοι θέλουν να «συνεργαστούν» με τον ΑΝΤ1, κάνοντας εγγραφή μέσω του λογαριασμού τους  είτε στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου που η εφαρμογή του «Rising Star Greece» είναι διαθέσιμη σε App Store και Google Play χιλιάδες χρήστες την έχουν κατεβάσει με αποτέλεσμα να είναι από τις κορυφαίες αναζητήσεις του κοινού στο App Store και να συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες εφαρμογές στο Google Play. Τα νούμερα των επίδοξων «συνεργατών» του ΑΝΤ1 που αποτυπώνονται με τα downloads της εφαρμογής έχουν κάνει τα στελέχη του σταθμού να είναι ακόμα πιο σίγουροι για την επιτυχία του πρωτότυπου μουσικού talent show και να ελπίζουν ότι από την πρεμιέρα, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, οι «συνεργάτες» θα απογειώσουν τις τηλεθεάσεις του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε