Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΑΝΤ1 σηκώνει… ελληνική σημαία!

Ο ΑΝΤ1 σηκώνει… ελληνική σημαία!

Η χρονιά που πέρασε τον έφερε στην κορυφή της τηλεθέασης. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 λοιπόν έχουν αποφασίσει πως και την επόμενη σεζόν θα πρέπει να συγκεντρώσουν στη συχνότητά τους τους περισσότερους τηλεθεατές και να τερματίσουν ξανά πρώτοι στην κούρσα της τηλεθέασης.

Κάνοντας λοιπόν τον απολογισμό της προηγούμενης σεζόν, διαπίστωσαν ότι το «αδύνατο» σημείο τους ήταν στη ζώνη 9 με 11 το βράδυ, στο prime time. Κι αυτό γιατί από το πρωί, με τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, κέρδιζαν τη μερίδα του λέοντος της τηλεθέασης, ενώ οι επαναλήψεις των παλαιότερων σειρών στη μεσημεριανή ζώνη σημείωναν ικανοποιητικές τηλεθεάσεις. Με το «Μπρούσκο» στην απογευματινή ζώνη βρίσκονταν πάλι στην κορυφή της κατάταξης, ενώ όμως, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους έβλεπαν αρκετούς από τους τηλεθεατές να αποχωρούν από τη συχνότητά τους. Αντίθετα, από τις 11 το βράδυ και μετά, με τους «Ράδιο Αρβύλα» και το «Όλα» βρίσκονταν ξανά στην κορυφή, ενώ ικανοποιητικά στη μάχη της τηλεθέασης στάθηκαν τα «Καρντάσιανς» και η «Γερμανού ξανάρχεται».

Έτσι λοιπόν, όπως είπε και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος σε συνάντηση που είχε χθες με δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αποφάσισαν να ενδυναμώσουν τη ζώνη 9 με 11. Αντί να σηκώσουν λοιπόν… λευκή σημαία και να παραδοθούν στη μάχη, αποφάσισαν να σηκώσουν… την ελληνική, αφού το αδύνατο αυτό σημείο του προγράμματός τους πρόκειται να καλυφθεί με τις σειρές εγχώριας παραγωγής για τις οποίες έχω γράψει σε προηγούμενα κείμενα και οι οποίες είναι:

-η καθημερινή σειρά «Συμμαθητές», όπως αναμένεται να είναι ο τίτλος της αργεντίνικης σειράς «Graduado» και στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι Μάριος Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Νικολέτα Καρρά, Βερίνα Χιώτη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μιχάλης Μαρίνος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Χριστίνα Τσάφου και Παύλος Χαϊκάλης.


-οι «Τρίχες» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που ξεκίνησε σήμερα γυρίσματα με πρωταγωνιστές τους Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκο Μουτσινά, Αντώνη Βλοντάκη, Παύλο Κοντογιαννίδη, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Μαρία Κατσανδρή, Πόπη Χριστοδούλου, Μάνο Ψιστάκη, Παρθένα Χοροζίδου και Σοφία Μανωλάκου. Η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα και κάθε επεισόδιο θα είναι διάρκειας 30 με 35 λεπτά.

-η σειρά με προσωρινό τίτλο «Τούρκικα για αρχάριους» που θα είναι απόδοση στα ελληνικά από τη γερμανική σειρά «Türkisch für Anfänger», ενώ σε άλλες χώρες έχει αποδοθεί ως «Turkish for beginners». Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει ο Στέλιος Μάινας και θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο, μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού.

Με «όπλο» λοιπόν τις ελληνικές σειρές ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να ενδυναμώσει το… τρωτό σημείο του προγράμματός του, τη ζώνη 9 με 11 το βράδυ, ενώ από εκεί και πέρα, στο late night show, θεωρεί ότι θα συνεχίσει να κερδίζει τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε