Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Αντώνης Ξένος για το σοβαρό τροχαίο που είχε: «Ήμουν για έξι ώρες σε αφασία»

Ο Αντώνης Ξένος για το σοβαρό τροχαίο που είχε: «Ήμουν για έξι ώρες σε αφασία»

«Ήταν δύσκολο και για τους άλλους, τους δικούς μου ανθρώπους», λέει ο ηθοποιός Αντώνης Ξένος.

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε στο παρελθόν μίλησε ο Αντώνης Ξένος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού. Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, βρισκόταν σε αφασία για έξι ώρες.

Πώς σας αρέσει να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο;

Να γράφω, να ερευνώ, να προσεγγίζω και να αποδίδω αρχαία κείμενα και να ασχολούμαι με τον κήπο μας, από τον οποίο τρεφόμαστε κιόλας.

Ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή σας;

Ευτυχώς, έχω πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Μία από αυτές, είναι, όταν πρωτογνωριστήκαμε με την Ελένη και καθίσαμε σε ένα παγκάκι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Θα μου μείνει αλησμόνητη εκείνη η στιγμή, άρα ήταν ευτυχισμένη.

Η πιο δύσκολη στιγμή;

Έχω περάσει από πολλές δύσκολες στιγμές. Θυμάμαι είχα πάθει ένα τροχαίο, στο οποίο ήμουν για έξι ώρες σε αφασία. Αυτό ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, παρόλο που εγώ δεν το ήξερα, καθώς δεν καταλάβαινα τίποτα. Ήταν δύσκολο και για τους άλλους, τους δικούς μου ανθρώπους. Εγώ ωστόσο δεν το αντιλαμβανόμουν, το είδα μετά, όταν συνήλθα.

Ποιο είναι το πιο συγκινητικό χειροκρότημα για εσάς;

Όλα τα χειροκροτήματα είναι συγκινητικά. Όταν έρχεται ο θεατής και νιώθεις ότι έχει πάρει αυτό που του έδωσες, είναι συγκινητικό. Όταν σου φωνάζει μπράβο και βλέπεις ότι έχει ικανοποιηθεί, φαίνεται στο χειροκρότημα. Αυτό κάθε φορά με συγκινεί.

Ποια είναι η πιο ωραία περίοδος που έχετε περάσει επαγγελματικά;

Δεν έχει έρθει ακόμα…

Media Τελευταίες ειδήσεις