Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Αρναούτογλου… ψήνεται για το καθημερινό!

Ο Αρναούτογλου… ψήνεται για το καθημερινό!

Η αλήθεια είναι ότι τα «Καρντάσιανς» δεν… έδεσαν όπως έλπιζαν οι παρουσιαστές και τα στελέχη του ΑΝΤ1. Αν και όλοι έκαναν προσπάθειες για να «δέσει» η συνταγή, τελικά κάπου αυτή χάλασε και είναι σίγουρο πως δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.

Έτσι τα στελέχη του σταθμού θέλοντας να αξιοποιήσουν τους δύο από τους τρεις παρουσιαστές, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου, που έχουν συμβόλαιο μαζί τους, προσπαθούν να τους βρουν καινούργια project.

Εκτός λοιπόν από την ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου που θα βγάλουν από τον επόμενο μήνα με τη Μαρία Μπεκατώρου σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην καθημερινή μάχη της τηλεθέασης. Όπως πρώτα είχαμε γράψει μέσα από το Newsit στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν τον επόμενο μήνα να βάλουν σε… κόντρα τις μαμάδες μέσα από μία καινούργια εκπομπή, που στο εξωτερικό προβάλλεται ως «My Mom Cooks Better Than Yours», δηλαδή «Η μητέρα μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και στην οποία διαγωνίζονται οικογένειες προσπαθώντας να αποδείξουν ότι η μαγειρική είναι… οικογενειακή τους υπόθεση.

Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν ο διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την προοπτική να αναλάβει αυτός την παρουσίαση. Η αλήθεια είναι ότι το project άρεσε στον παρουσιαστή και ένα ακόμα σημείο που φαίνεται ότι τον… ψήνει για να αποδεχτεί την πρόταση είναι ότι η εκπομπή θα είναι καθημερινή.

Η συζήτηση βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί και θα συνεχιστεί την επόμενη βδομάδα που ο Γιάννης Λάτσιος θα επιστρέψει από τις Κάννες όπου βρίσκεται για να ενημερωθεί και να αγοράσει για τον ΑΝΤ1 τα δικαιώματα νέων format και προγραμμάτων. Την επόμενη βδομάδα μάλιστα θα ξεκινήσει να προβάλλεται και το τρέιλερ της εκπομπής με το οποίο θα καλούνται όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, αφού σκοπός του ΑΝΤ1 είναι το «My Mom Cooks Better Than Yours» να ξεκινήσει να προβάλλεται τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Έως τώρα δεν έχει αποφασιστεί η ακριβής ώρα προβολής της αλλά μάλλον τα στελέχη του ΑΝΤ1 την προορίζουν για την απογευματινή ζώνη, γύρω στις 5 το απόγευμα, με σκοπό να «ψήσουν» τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε