Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Διαμαντής Καραναστάσης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί

Ο Διαμαντής Καραναστάσης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί

«Όποιος γνωρίζει την Ζωή λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι καλό κορίτσι», λέει ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν σήμερα (18.05.2023) καλεσμένη στο πλατό του «Mega Καλημέρα». Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη, καθώς στην εκπομπή μίλησε ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο γνωστός ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία χαρακτήρισε ως ένα γλυκό πλάσμα.

«Με τη Ζωή γνωριστήκαμε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης. Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός.

Μπορούν να συμβαδίσουν δύο δυναμικοί άνθρωποι, υπάρχουν συγκρούσεις και η αλήθεια είναι ότι υποχωρεί πρώτη. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Τότε έλεγαν “μαζέψτε την τρελή”. Όποιος γνωρίζει την Ζωή λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι καλό κορίτσι», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

   

Κλείνοντας, ο Διαμαντής Καραναστάσης ανέφερε: «Πιστεύω στο γάμο ως νομική κατοχύρωση, η αγάπη έχει σημασία και πρέπει να νικήσει».

Media Τελευταίες ειδήσεις