Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ

«Όπως η κάμπια γίνεται πεταλούδα, έτσι κι εδώ, στη ΣΤΡΟΦΗ, ο καθένας έχει την ευκαιρία από ένας χρήστης να γίνει ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Γιατί είναι μαγικό να γεννιέσαι από την αρχή». Αυτό είναι ένα από τα μότο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που από το 1988 παρέχει τις υπηρεσίες και τη φροντίδα του σε εφήβους, 13 έως 21 ετών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα κατάχρησης ή εξάρτησης.

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου πολλοί καλλιτέχνες, (όπως οι DEMY, GINNΟ, GOIN’ THROUGH, KINGS, MEΛISSES, OTHERVIEW, PLAYMEN, REC, STAN, VEGAS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ και άλλοι) θα λάβουν μέρος στη συναυλία που διοργανώνει ο «Ρυθμός 949» στο South Coast (Α’ Πλαζ Βούλας) με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για το έργο αλλά και τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα, αύριο, Τετάρτη 1 Ιουλίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί με το ραδιοφωνικό του ταίρι, τον Σταμάτη Din Dan Done, θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με σκοπό να μιλήσουν με τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα αλλά και να κάνουν μαζί εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό που λειτουργούν. Το web radio Strofi έχει δημιουργηθεί από παιδιά του προγράμματος και στο οποίο έχουν κάνει εκπομπή σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού ραδιοφώνου και της μουσικής σκηνής. Αύριο λοιπόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Din Dan Done θα μιλήσουν σε αυτό για μουσική και πολλά ακόμα, ενώ θα προτρέψουν τους ακροατές να παρακολουθήσουν τη συναυλία «ΡΥΘΜΟΣ 949 ALL STAR CONCERT BY ΚΡΙ ΚΡΙ» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την υποστήριξη του πολύ σημαντικού έργου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.
 

 
Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα το ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ επισκέφτηκαν οι ONIRAMA όπου έδωσαν αποκλειστική συνέντευξη στο  Web Radio  Strofi, ενώ είχαν πει ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, η οποία είναι αφιερωμένη στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και στο σπουδαίο έργο που προσφέρει στην κοινωνία του σήμερα! Ευχόμαστε το μουσικό αυτό project να γίνει θεσμός μέσα από τη στήριξη του κόσμου!»
 

 
Τη στήριξή τους στο έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα εκφράσουν αύριο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Din Dan Done, ενώ την επόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, στο South Coast (Α’ Πλαζ Βούλας) θα βρεθεί πολύς κόσμος για να παρακολουθήσει τη συναυλία που διοργανώνει ο «Ρυθμός 949» και να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στα παιδιά του προγράμματος που παλεύουν για μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε