Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Διονύσης του Masterchef αποκαλύπτει: Έτσι πούλησα έναν πίνακα έναντι 14.000 δολαρίων

Ο Διονύσης του Masterchef αποκαλύπτει: Έτσι πούλησα έναν πίνακα έναντι 14.000 δολαρίων

Ο Διονύσης του Masterchef κατάφερε να κερδίσει τους κριτές του reality μαγειρικής αλλά και τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες του, και έχει τον δικό του τρόπο να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο.

Καλεσμένος σε μία ακόμη τηλεοπτική εκπομπή, μετά τη συμμετοχή του στο Masterchef, ο Διουνήσης Πρώιος μίλησε για όλα. Για συμμετοχή του στο Masterchef, τους συμπαίκτες του, τους κριτές αλλά και τη ζωή του.
Ο Διονύσης, επίσης, μιλά για την τέχνη του, τη ζωγραφική αλλά και για το γεγονός πως έχει καταφέρει να πουλήσει πίνακα δολάριο έναντι 14.000 δολαρίων.

Διονύσης: «Έχω βγάλει πολλά χρήματα στη ζωή μου». Ο Διονύσης από το MasterChef, μιλά για τη ζωή του και τα χρήματα που έχει βγάλει ενώ τονίζει πως προτεραιότητα του είναι να περνάει καλά με ότι απασχολείται.

Αποκαλύπτει επίσης, πώς γνώρισε την πρώην σύντροφό του. Ο Διονύσης μιλά για την κατά 30 χρόνια νεότερη πρώην σύντροφό του αλλά και τον τρόπο που την γνώρισε.

Ο λόγος που ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και τι ήταν αυτό που τον έκανε ξεχωριστό.

«Όταν πέθανε ο γιος μου ήθελα να θρηνήσω». Ο Διονύσης περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν «έφυγε» ο γιος του, αλλά και τον ιδιαίτερο αποχαιρετισμό που του έκανε.

Media Τελευταίες ειδήσεις