Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο… εφιάλτης του σαββατοκύριακου!

Ο… εφιάλτης του σαββατοκύριακου!

Για κάποιους το σαββατοκύριακο σημαίνει ξεκούραση και αποφόρτιση όσων έχουν συμβεί μέσα στη βδομάδα. Για κάποιους άλλους όμως, που εργάζονται τα σαββατοκύριακα είναι σαν όλες τις άλλες ημέρες.

Σκεφτείτε όμως, τι γίνεται όταν δουλεύεις και τελικά οι κόποι σου δεν βρίσκουν την ανταπόκριση που περιμένεις γιατί κάποιος άλλος αποδεικνύεται πολύ δυνατότερος από εσένα και τελικά τα… ραβασάκια τηλεθέασης γίνονται εφιάλτης! Παράδειγμα; Οι τηλεθεάσεις για τις ενημερωτικές εκπομπές του σαββατοκύριακου που φέρνουν τα πάνω κάτω… στα δεδομένα, αφού νικητής στη ζώνη είναι ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος, ακόμα και τώρα που έχει ξεκινήσει απέναντί του η εκπομπή του MEGA συνεχίζει να συγκεντρώνει στο κανάλι του Φαλήρου τους περισσότερους τηλεθεατές, σημειώνοντας υψηλότερες τηλεθεάσεις από τους «αντιπάλους» του.

Ενδεικτικά, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Γιώργος Αυτιάς το Σάββατο σημείωσε 26,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,1% την Κυριακή, ενώ οι Μανώλης Αναγνωστάκης και Ιορδάνης Χασαπόπουλος με το «Mega Σαββατοκύριακο» έκαναν 23% και 23,8%, αντίστοιχα. Ακόμα και στο «δυναμικό κοινό», που ο ΣΚΑΪ δεν σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, η εκπομπή του Αυτιά προπορεύτηκε στην κούρσα της τηλεθέασης με 22% έναντι 12,4% των αντιπάλων του το Σάββατο και με 15% έναντι 14,6% την Κυριακή. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» του ALPHA που παρουσιάσει ο Σπύρος Χαριτάτος. Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις των τριών εκπομπών το σαββατοκύριακο που πέρασε είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΕΣ –

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Γενικό σύνολο Σάββατο-Κυριακή

Δυναμικό κοινό

Σάββατο-Κυριακή

Καλημέρα – ΣΚΑΪ

26,5 – 24,1

22 – 15

MEGA Σαββατοκύριακο-MEGA

23 – 23,8

12,4 – 14,6

Πρωινή ενημέρωση- ALPHA

12,7 – 8,6

14,5 – 10,1

Αν και ο Αυτιάς σημείωνε και πέρυσι τις υψηλότερες τηλεθεάσεις, εντούτοις, στο MEGA, έχουν αναστατωθεί από την επικράτησή του στη μάχη της τηλεθέασης, αφού είναι εμφανές ότι το κανάλι της Μεσογείων θέλει να πρωταγωνιστήσει και στον ενημερωτικό τομέα. Βέβαια το ραβασάκι της τηλεθέασης δεν είναι μόνο για αυτούς… εφιάλτης, αλλά και για κάποιους άλλους, που βλέποντας την απήχηση που έχει ο Αυτιάς στους τηλεθεατές ανησυχούν για τις εξελίξεις που μπορεί να προκληθούν μέσα στη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε