Κυριακή, 14 Απρ.
27oC Αθήνα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το κόκκαλο από την ψαρόσουπα και η αντίδραση της Τζένης Μελιτά

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το κόκκαλο από την ψαρόσουπα και η αντίδραση της Τζένης Μελιτά

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πέτυχε κόκκαλο από την ψαρόσουπα που σέρβιρε η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». «Φτυσ’ το παιδί μου!», του είπε αμέσως η συμπαρουσιάστρια, Τζένη Μελιτά.

Ένα μαγειρικό… απρόοπτο είχε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον «αέρα» της εκπομπής της ΕΡΤ. Ο ίδιος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν στο πλατό την Ιωάννα Παππά και τη Λένα Παπαληγούρα.

Όπως συνηθίζουν να κάνουν με κάθε καλεσμένο, προσκάλεσαν τις δύο ηθοποιούς να δοκιμάσουν μαζί το πιάτο της ημέρας που ετοίμασε στην κουζίνα η Γωγώ Δελογιάννη.

Το… μενού είχε ψαρόσουπα βελουτέ με μπακαλιάρο και σελινόριζα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του σερβιρίσματος και της δοκιμής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρήκε ένα ψαροκόκαλο στην μπουκιά του, γεγονός που δεν κατάφερε να κρύψει από την υπόλοιπη παρέα.

«Τι έκανα; Πνίγηκες;», ρώτησε αρχικά η Γωγώ Δελογιάννη τον παρουσιαστή, όταν τον είδε να παίρνει μία περίεργη έκφραση.

«Τίποτα, έχω απλά στο στόμα μου ένα κόκκαλο», απολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μην πάθεις τίποτα, φτυσ’ το! Μην το μασάς! Φτυσ’ το, παιδί μου!», τον παρότρυνε με τη σειρά της η Τζένη Μελιτά, ξεσπώντας σε γέλια μαζί με τις καλεσμένες της εκπομπής.

«Και τα ξεψάχνισα τα ψάρια! Στον Φώτη θα πέσει πάντα το κόκκαλο!», απολογήθηκε με χιούμορ η Γωγώ Δελογιάννη.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ, γελώντας και ζητώντας από τους συνεργάτες του να συνεχίσουν κανονικά τη ροή της εκπομπής. «Πείτε τα εσείς», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής ξεσπώντας σε γέλια.

«Εμείς θα λέμε άλλα. Για πες ρε συ Γωγώ… να δούμε μία φορά ακόμα τα υλικά και να μας τα ξαναπείς αργά-αργά;», πρόσθεσε η Τζένη Μελιτά, δίνοντας πάσα στη Γωγώ Δελογιάννη.

Media Τελευταίες ειδήσεις