Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Γεράσιμος Γεννατάς για την οικονομική του περιπέτεια: Προσπάθησα να είμαι έντιμος, αλλά δεν τα κατάφερα

Ο Γεράσιμος Γεννατάς για την οικονομική του περιπέτεια: Προσπάθησα να είμαι έντιμος, αλλά δεν τα κατάφερα

«Έγραφαν ότι πεινάω, ότι δεν μπορώ να ζήσω», λέει ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για παρουσίαση, τα δημοσιεύματα που τον πλήγωσαν και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε.

«Το “Κόκκαλο” είναι μια παράσταση που αντλεί το υλικό της από τη ζωή του Αντονέν Αρτώ. Η “Σκοτεινή θάλασσα” είναι μια υψηλού επιπέδου σειρά και μια προσπάθεια της τηλεόρασης να επανατοποθετηθεί με έναν τρόπο που δεν είναι ευκαιριακός.

Για ένα διάστημα, λίγο πριν τελειώσει η οικονομική ευημερία της τηλεόρασης πήρα κάποιες υψηλές αμοιβές.

Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση στην τηλεόραση μια – δυο φορές. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που βαριέμαι πολύ τον εαυτό μου, αν έκανα ποτέ οτιδήποτε άλλο εκτός της υποκριτικής, θα έπρεπε να το “δουλέψω” πολύ.

Πρέπει να έχουμε ένα ηθικό περιεχόμενο και ορισμένες αρχές, βάσει των οποίων θα βαδίζουμε στη ζωή, αλλιώς δε θα πάμε πουθενά», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς είπε στη συνέχεια: «Αναφορικά με την οικονομική περιπέτεια που είχα περάσει, εγώ προσπάθησα να είμαι έντιμος, αλλά δεν τα κατάφερα.

Είχαν βγει εκείνη την εποχή κάποιοι τίτλοι ότι δε μπορώ να ζήσω και ότι πεινάω. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Γιατί αυτή η ανθρωποφαγία;».

Κλείνοντας, ο Γεράσιμος Γεννατάς είπε: «Είναι θέμα της κοινωνίας μας. Ζούμε μια στιγμή που πρέπει να μας απασχολήσει ως ανθρώπους και να αναρωτηθούμε αν θέλουμε να ζούμε όλοι μαζί.

Αυτές οι γκρίζες μέρες που ζούμε, των ιών, των σεξισμών, των δολοφονημένων γυναικών, δεν είναι ανθρώπινη κοινωνία αλλά κανιβαλισμός. Αυτό από κάπου έρχεται, αν δε μας απασχολήσει κάπου θα πάει, δε θα σταματήσει».

Media Τελευταίες ειδήσεις