Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αϊβαζης συγκλονίζει: «Και τα δυο μου αδέλφια βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι»

Ο Γιάννης Αϊβαζης συγκλονίζει: «Και τα δυο μου αδέλφια βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι»

Η εξομολόγηση που έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης στο Πρωινό…

Στην κάμερα του Πρωινό μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του στο Άγιο Όρος, τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου, αλλά και για την κόρη του που θα πάρει στο «Καφέ της Χαράς». Ο ηθοποιός συγκλόνισε με την εξομολόγησή του:

«Η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια δύσκολη στιγμή πριν από ενάμισι μήνα. Και η αδελφή και ο αδελφός μου βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι, κληρονομικό, έπρεπε να κάνω μια εξέταση και ήταν πολύ μεγάλο το ποσοστό για να το έχω και ίσως αυτό είναι που με οδήγησε πολύ πιο εσπευσμένα να ανέβω και να συναντήσω τους γέροντες μου στο Άγιον Όρος».

«Κινήθηκα νομικά εναντίον ενός follower για σχόλιο που είχα δεχθεί στα social media. Όταν είχε γίνει αυτή η ιστορία με την Μαρία, που της επιτέθηκε κάποιος έξω από το σπίτι, βρέθηκε ο άνθρωπος και το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό» αποκάλυψε, επιπλέον, ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή της κόρης του, Ισμήνης, στο «Καφέ της Χαράς», ο ηθοποιός είπε: «δεν το ξέρουμε ακόμα. Εάν στον Χάρη κάνει και η μικρή μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό, προφανώς και δεν θα μπούμε εμπόδιο».

Media Τελευταίες ειδήσεις