Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο: «Όσο πάει γίνομαι καλύτερα»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μέσα από το  νοσοκομείο: «Όσο πάει γίνομαι καλύτερα»

«Όσο πάει γίνομαι καλύτερα», δηλώνει ο Γιάννης Φλωρινιώτης, που μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής και performer Γιάννης Φλωρινιώτης νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα στο Θριάσιο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης, στην Κύπρο όπου εμφανιζόταν, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός αναπνευστικού προβλήματος, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

«Όσο πάει γίνομαι καλύτερα», δηλώνει ο Γιάννης Φλωρινιώτης, που μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του.

Το πρωί της Τρίτης, ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης, μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέροντας τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

«Από χθές μεγάλα sites γράφουν ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση. Η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει πολύ χαμηλό οξυγόνο, έχει τη βοήθεια μηχανημάτων. Είναι καλύτερα.

Την Παρασκευή ήρθε από την Κύπρο, είχε μείνει και εκεί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, και από την Παρασκευή νοσηλεύεται στο Θριάσιο.

Έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν έχει κορονοϊό», δήλωσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Η ψυχολογία του είναι καλή, είναι καλά. Αλλά έκανε Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Media Τελευταίες ειδήσεις