Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Γιώργος Αρσενάκος απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι άδικα όσα είπε για μένα»

Ο Γιώργος Αρσενάκος απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι άδικα όσα είπε για μένα»
NDP

Ο Γιώργος Αρσενάκος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», απαντώντας στα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη συμμετοχή του στο Fame Story. Ο γνωστός τραγουδοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη «Γηροκομείο» στο YouTube και αναφέρθηκε στο ριάλιτι μουσικής.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσιαστής είπε πως ο Γιώργος Αρσενάκος δεν θα έπρεπε να είναι στην κριτική επιτροπή του Fame Story.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο παρουσιαστής του ριάλιτι μουσικής απάντησε, λέγοντας πως «όταν το έπαθλο το δίνει η δισκογραφική εταιρία, δεν θα πρέπει να έχει άποψη στους συμμετέχοντες;».

«Δεν επιτρέπεται ο εταιριάρχης να κρίνει, όταν τα περισσότερα παιδιά είναι δικά του, κα να αποφασίζει ποιος θα βγει», ήταν μία από τις ατάκες του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη.

Απαντώντας ο Γιώργος Αρσενάκος είπε ακόμη ότι: «Η δισκογραφική θέλει ανθρώπους με ταλέντο. Αν υπάρχει ένας ταλαντούχος άνθρωπος, δεν θα ήθελα αυτός να κερδίσει; Δεν θεωρώ ότι έχουν βάση αυτά, δεν είναι κάτι δικαιολογημένο. Δεν ξέρω γιατί το είπε. Είναι άδικο για μένα».

Ο ίδιος ωστόσο πρόσθεσε πως «θα ήθελα να τον δω στο Fame Story γιατί έχει άποψη».

 

Να υπενθυμίσουμε πως σε όλα τα talent shows παγκοσμίως υπάρχουν στελέχη της δισκογραφίας που είναι στην κριτική επιτροπή, κάτι που έχει γίνει και στην ελληνική τηλεόραση με τον Γιώργο Λεβέντη.

Media Τελευταίες ειδήσεις