Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη Φαίη Σκορδά για Κασσελάκη και Λιάγκα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη Φαίη Σκορδά για Κασσελάκη και Λιάγκα
NDP

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα ήταν σαν να σου έλεγα εγώ ”μού αρέσει πολύ η εκπομπή σας, αλλά θέλω να είσαι μόνη σου”. Δεν είναι σωστό», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Το ότι ο αρχηγός ενός κόμματος είναι ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας βοηθάει ιδιαίτερα στην ορατότητα, βοηθάει ιδιαίτερα στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα τα οποία μεγαλώνουν τώρα. Η υπερπροβολή πρέπει να σκεφτούμε από ποιον ξεκινάει, γιατί εγώ νιώθω ότι ένα πολύ βασικό θέμα το οποίο δεν συζητάμε είναι η αντιμετώπιση από τα Μέσα και από τους δημοσιογράφους γίνεται με έναν τρόπο που δείχνουν ότι δεν το σέβονται και τόσο πολύ, λυπάμαι που το λέω. Βλέπω γελάκια και σχόλια τα οποία δεν θα υπήρχαν αν ήταν ένας στρέιτ άντρας».

Τότε η Φαίη Σκορδά του επισήμανε πως: «Όταν τον είδα να μιλάει τόσα ξεκάθαρα ήμουν από τους πρώτους που τον έκανα follow στα social media, αλλά εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω κανέναν να είναι συνεχώς με τον σύζυγό του ή τη σύζυγό του παντού».

«Εντάξει βρε συ Φαίη… Δεν μπορούμε να το λέμε αυτό το πράγμα, δεν είναι σωστό. Εσύ έκανες εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, θα ήταν σαν να σου έλεγα εγώ ”μου αρέσει πολύ η εκπομπή σας, αλλά θέλω να είσαι μόνη σου”. Δεν είναι σωστό», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Η Φαίη Σκορδά γέλασε και απάντησε: «Καλά έπρεπε να μου το έχεις πει».

Media Τελευταίες ειδήσεις