Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Γιώργος Καράβας καλεσμένος στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Γιώργος Καράβας καλεσμένος στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Το ανατρεπτικό talk show του MEGA επιστρέφει απόψε (27.04.2023) στις 00:10 με καλεσμένο του Θεοχάρη Ιωαννίδη τον Γιώργο Καράβα!

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην πιο κεφάτη ταράτσα της πόλης το δημοφιλές μοντέλο Γιώργο Καράβα σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις και τον καλεί σε απίθανες δοκιμασίες.

Ο Γιώργος Καράβας μιλά για τα επαγγελματικά του σχέδια και αποκαλύπτει την ανάγκη του για αλλαγές.

Φίλοι και συνεργάτες, του θέτουν δύσκολες ερωτήσεις και απαιτούν τις ειλικρινείς του απαντήσεις. Ανάμεσα σε όσους τον προκαλούν βρίσκεται και η πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή.

Με παιχνιδιάρικη διάθεση όπως πάντα, το «Night Out» θα του ζητήσει να κρίνει φωτογραφίες διασήμων και να αναδείξει νικητή. Ποιος θα «πάρει τη δουλειά» σύμφωνα με τον έμπειρο κριτή;

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Γιώργος Καράβας θα δώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο συμβουλές σχέσεων στους θαμώνες του «Night Out».

Στην πιο τολμηρή δοκιμασία της βραδιάς, ο Γιώργος Καράβας θα παίξει strip football με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Το παιχνίδι διαδέχεται μία πολύ εξομολογητική συζήτηση: Παιδικές μνήμες, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του στο μόντελινγκ, οι εμπειρίες που αποκόμισε από την τηλεόραση, ο λαμπερός όσο και σκληρός χώρος των ριάλιτι θα αναφερθούν σε ένα πολύ προσωπικό μοίρασμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις