Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Γιώργος Λιάγκας συμβουλεύει τον Λιβάνη να τελειώνει τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Ο Γιώργος Λιάγκας συμβουλεύει τον Λιβάνη να τελειώνει τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν αφήνει περιθώρια. “Αν εγώ είμαι ο Γιώργος Λιβάνης και βλέπω από το σπίτι μου ότι “η αγάπη του Σάκη είναι τόση, τόση ή τόση” πώς θα αισθανόμουν;”, αναρωτιέται.

Ενώ ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έρχονται όλο και πιο κοντά στο Survivor, ο Γιώργος Λιβάνης βρίσκεται στο επίκεντρο διαφόρων σχολίων. Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μάσησε τα λόγια του.

«Νομίζω ότι ένας Έλληνας που δεν θα αισθάνεται καλά από χθες το βράδυ, είναι σίγουρα ο Γιώργος Λιβάνης. Μετά το χθεσινό επεισόδιο «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… Κι αν δεν το έχει τελειώσει, εγώ τον συμβουλεύω -χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο- να το τελειώσει. Δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα. Όταν την βλέπει όλη η Ελλάδα να λέει «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και μετά την προβολή βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε σε πιο έντονο ύφος: «Αν εγώ είμαι ο Γιώργος Λιβάνης και βλέπω από το σπίτι μου ότι «η αγάπη του Σάκη είναι τόση, τόση ή τόση» πώς θα αισθανόμουν»;

Media Τελευταίες ειδήσεις