Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει το παρασκήνιο του «I’m a Celebrity… get me out of here»

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει το παρασκήνιο του «I’m a Celebrity… get me out of here»

Μετά το Survivor, ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει, αυτή τη φορά, το νέο reality του ΣΚΑΪ: το «I’m a Celebrity… get me out of here».

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε σήμερα (16.09.2023) στην κάμερα του «Γειά σου» και αποκάλυψε μερικά απ’ όσα θα δούμε στο νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ από τον Οκτώβριο.

«Πρόκειται για ένα νέο project. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε κάτι καινούργιο. Θα αφήσουμε για λιγάκι το Survivor στην άκρη, να περιμένει λίγο και να ωριμάσει», είπε αρχικά Γιώργος Λιανός.

«Θα αφήσουμε τους στίβους μάχης και θα πάμε σε μία διαφορετικού τύπου μάχη με τα στοιχεία της ζούγκλας. Θα αντιμετωπίσουν βαθύτερους φόβους απέναντι στα στοιχεία της φύσης. Θα πρέπει κατά κάποιον τρόπο να επιβιώσουν, δεν υπάρχει η σκληρότητα του Survivor εδώ.

Θα έχουμε δύο καταλύματα: ένα λίγο καλύτερο και ένα λίγο χειρότερο, για την ομάδα που θα χάνει τις δοκιμασίες. Από ‘κει και πέρα, δύο μικρού αριθμού ομάδες θα πρέπει να αγωνιστούν με στόχο να παραμείνει ο ένας καλύτερος ή η μία καλύτερη. Κεντρικός στόχος αυτού του project είναι το χιούμορ», συνέχισε ο παρουσιαστής.

 

Όσον αφορά τη συνεργασία του με την Καλομοίρα αλλά και τους παίκτες που θα συμμετάσχουν, ο Γιώργος Λιανός σχολιάζει: «Οι παίκτες είναι έτοιμοι προς αναχώρηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ονόματα. Η Καλομοίρα είναι ατρόμητη, δεν φοβάται τίποτα και με τίποτα».

Media Τελευταίες ειδήσεις