Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γρηγόρης Ψαριανός τραγουδά Ζαμπέτα

Ο Γρηγόρης Ψαριανός τραγουδά Ζαμπέτα

Τους περισσότερους από τους βουλευτές τους έχουμε συνηθίσει στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους να μιλούν και να σχολιάζουν την πολιτική κατάσταση.

Το Σάββατο το βράδυ όμως, ο Γρηγόρης Ψαριανός, καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, δεν θα μιλήσει για πολιτική, αλλά για μουσική, ενώ μάλιστα θα κρατήσει το μικρόφωνο όχι για να βγάλει λόγο, αλλά για να τραγουδήσει.
Η εκπομπή του ALPHA είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Γιώργο Ζαμπέτα και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ θα μιλήσει για το συνθέτη, ενώ μάλιστα θα τραγουδήσει μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Κώστα Βουτσά και τον Θέμη Ανδρεάδη τον «Πενηντάρη», αλλά και το «Πού ‘σαι Θανάση» μαζί με τον Μιχάλη Δημητριάδη.
(
Στο πάλκο της εκπομπής όμως, θα ανέβει και η Μάρω Κοντού για να τραγουδήσει μαζί με τη Λένα Αλκαίου ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Ζαμπέτα, το «Που πας χωρίς αγάπη».

Αύριο, στις 21:00, στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά», οι Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Δάντης, Λένα Αλκαίου, Θέμης Ανδρεάδης, Μιχάλης Δημητριάδης και Μαρία Σταφυλοπάτη θα ερμηνεύσουν αξέχαστες δημιουργίες του Γιώργου Ζαμπέτα, όπως: «Δεν έχει δρόμο να διαβώ», «Αγωνία», «Αλήτη», «Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου», «Τι γλυκό να σ’ αγαπούν», «Χίλια περιστέρια», «Τι σου ‘κανα και μ’ εγκατέλειψες», «Τα δειλινά», «Ξημερώματα», «Μάλιστα κύριε», «Σταλιά-Σταλιά», «Ο αράπης», «H παλιοπαρέα», «Σήκω χόρεψε συρτάκι».

Καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου, για να μιλήσουν για το σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, ερμηνευτή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, είναι η κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα, η Κατερίνα, αλλά και οι Μάρθα Βούρτση, Kώστας Βουτσάς, Μάρω Κοντού, Ελένη Φιλίνη, Κώστας Σπυριούνης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Μεσσάλας, Δημήτρης Ρίζος, Γρηγόρης Ψαριανός, Γιώργος Τσάμπρας, Σύλβια Δεληκούρα, Μαρία Φραγκάκη, Δήμητρα Σαλτού, Μαίρη Νέγρη και Νίκος Χύτας. Μια εκπομπή με «άρωμα» από παλιά και αγαπημένα τραγούδια…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε