Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκαλύπτει την πρώτη του συνάντηση με τον πατέρα του

Ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκαλύπτει την πρώτη του συνάντηση με τον πατέρα του

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν μόλις ενός έτους όταν οι γονείς του αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Καλεσμένος στο The 2night Show, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μίλησε γι’ αυτό και πολλά άλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την Αμερική» είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά τη συζητησή τους στο The 2night Show. Αποκάλυψε τη… «νίκη» του αλλά και τα όσα του έλειψαν από την απουσία του πατέρα του.

«Υπήρχε πατριός. Δεν αντικαταστάθηκε, υπήρχε η έλλειψη. Πιθανόν να υπάρχει ακόμα, αν σκάψουμε βαθύτερα. Μεγαλώνοντας κι ωριμάζοντας, τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Είναι όμορφο που τα ξεπέρασες και συγχώρεσες κάποια πράγματα που σε πόνεσαν» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Βρεθήκαμε σε ουδέτερο έδαφος στην Ελλάδα. Συναντηθήκαμε στο σπίτι μιας θείας. Άνοιξα την πόρτα εγώ, κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα. Νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος. Τον συγχώρεσα αμέσως, πριν τον δω. Οι άνθρωποι τότε δεν ήταν τόσο ενημερώμενοι, μπορούσαν να χωρίσουν για ασήμαντα πράματα και να το κρατήσουν. Δεν υπήρχαν οι μηχανισμοί, η πληροφόρηση, η γνώση για να ξαναενωθούν ή να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Εγώ αυτό το κατάλαβα κάποια στιγμή και τελείωσαν όλα μέσα μου. Βέβαια δεν ξέρω αν ένα αγόρι, όταν λείπει ο πατέρας του σχεδόν σε όλη του τη ζωή, τι αφήνει μέσα του. Εγώ προσπάθησα να μην μου αφήσει τίποτα κι όλα αυτά τα πράγματα που με πόνεσαν, να τα κρατήσω στο μυαλό μου και να πω ότι δεν θέλω να τα κάνω στους άλλους» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

  

  

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε και τη στιγμή που… είδε τον Πολ Νιούμαν σε μια παράστασή του. «Έπαιζα τον “Οιδίποδα” στη Νέα Υόρκη και μου είπαν ότι έξω από το καμαρίνι ήταν ο Πολ Νιούμαν», περιέγραψε και δεν έκρυψε ότι «νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα», αλλά «ήταν όντως εκεί».

  

Η Αλίκη

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε και για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας πως κάποτε προσπάθησε να τον βοηθήσει. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν “φιλοφίλη”, ήταν φίλη της φιλίας… Μία περίοδο που δεν ήμουν καλά, με έπαιρνε τηλέφωνο και προσπαθούσε να με τραβήξει στην παρέα», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

  

Media Τελευταίες ειδήσεις