Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Κώστας Μπίγαλης… σε θρίλερ!

Ο Κώστας Μπίγαλης… σε θρίλερ!

Έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο χώρο της μουσικής, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας για την προσωπική του ζωή.

Αποφάσισε όμως, να κάνει ένα διαφορετικό βήμα στην καριέρα του και να ανέβει στη θεατρική σκηνή «Χυτήριο» και μάλιστα για να πρωταγωνιστήσει σε ένα έργο που έχει γράψει ο ίδιος.

Ο Κώστας Μπίγαλης λοιπόν, πρόκειται να παίξει στην παράσταση με τίτλο «5». Το έργο που έχει γράψει ο ίδιος είναι ένα σουρεαλιστικό θρίλερ με έντονα τα στοιχεία της κωμωδίας και οι ήρωές του είναι πέντε παράξενα πρόσωπα που επικοινωνούν, συνωμοτούν, απολογούνται, φλερτάρουν, συγκρούονται, αλληλοσπαράσσονται και -τελικά- γίνονται μέρος ενός πειράματος.

Ένας νεαρός εργολάβος κηδειών που φοβάται το σκοτάδι, μία υποχόνδρια και καταθλιπτική νηπιαγωγός, μια κυνική πλούσια κλεπτομανής με σύνδρομο εγκατάλειψης, μία αντιδραστική γυμνάστρια με σεξουαλικά απωθημένα και εξαρτήσεις και ένας μοναχικός γιατρός, εγκλωβισμένος στον αποστειρωμένο κόσμο του συναντιούνται στη σκηνή του θεάτρου, όπου το «εγώ» συγκρούεται με το «εμείς», έως τη μεγάλη ανατροπή του φινάλε.

Εκτός από το συνθέτη και συγγραφέα, στους υπόλοιπους ρόλους πρωταγωνιστούν οι Φωτεινή Τσακίρη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Ναταλία Καλημερατζή και Αιμίλιος Ράφτης.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, ενώ θα παίζεται στο θέατρο «Χυτήριο» κάθε Δευτέρα (στις 20:00) και Τρίτη (στις 21:00) με σκοπό να κάνει τους θεατές να γελάσουν, αλλά και να προβληματιστούν για το… θρίλερ της καθημερινότητας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε