Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Κώστας Χαρδαβέλας επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Newsit διευκρινίζοντας ότι…

Με επιστολή που μας απέστειλε ο Κώστας Χαρδαβέλας επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του.

Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος διευκρινίζει ότι δεν γίνεται ιδιοκτήτης του σταθμού αλλά μαζί με άλλους πράγματι προσπαθεί να δημιουργήσει έναν καινούργιο ενημερωτικό σταθμό.

Συγκεκριμένα η επιστολή που μας απέστειλε ο Κώστας Χαρδαβέλας, αναφέρει ότι:

«Αγαπητό Newsit και κ. Γρηγόρη Μελά,

Επειδή δεν είναι καιρός για αστεία θα ήθελα να σας βεβαιώσω τα εξής ως προς την ανάρτησή σας «Αγόρασε τηλεοπτικό σταθμό ο Κώστας Χαρδαβέλλας»:

Ούτε τα χρήματα διαθέτω (μετά την γνωστή ιστορία του Alter ακόμη προσπαθώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου στην εφορία), ούτε φυσικά δήλωσα πως «αγόρασα τηλεοπτικό σταθμό» στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου που θα προβληθεί την Παρασκευή στον ΑΝΤ1.

Η πραγματικότητα είναι πως μαζί με άλλους καλούς συναδέλφους εδώ και καιρό καταβάλουμε μία υπερ-προσπάθεια να βρούμε τον τρόπο να δημιουργήσουμε έναν νέο ενημερωτικό σταθμό και μέσα από αυτόν να δώσουμε δουλειά – σε αυτήν την τραγική εποχή- σε 50- 60 δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Αισθάνομαι πως βρισκόμαστε κοντά στο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, φυσικά με σεμνότητα και γνώση της τρέχουσας τηλεοπτικής πραγματικότητας. Ελπίδα μας είναι να στηριχθούν οι επαγγελματίες του χώρου μας και κυρίως να υπάρξει ένα εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης.

Αν τελικά τα καταφέρουμε και όταν θα είμαστε έτοιμοι, τότε η ομάδα των δημοσιογράφων που συμμετέχει στην προσπάθεια θα προχωρήσει σε πλήρη ενημέρωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσιοποίηση προς αποκατάσταση της αλήθειας

Κώστας Χαρδαβέλλας
16/2/2012 ώρα 14.00»

Με την επιστολή του αυτή ο Κώστας Χαρδαβέλας επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Newsit στο οποίο αναφέραμε ότι «σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια σκοπός του Χαρδαβέλα ήταν να ανοίξει ένα διαδικτιακό κανάλι. Τελικά όμως, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και λέει και ο ίδιος στη συνέντευξη με τον Κωστόπουλο αποφάσισε μάλλον να κάνει τηλεοπτικό κανάλι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται θα… συνεταιρισθεί με έναν ακόμα πολύ γνωστό δημοσιογράφο (που δεν αποκαλύπτουμε ακόμα το όνομά του μέχρι να το επαληθεύσουμε!) και οι δύο τους λοιπόν προέβησαν στην αγορά του «Channel 9». Βέβαια, να διευκρινίσουμε ότι η είδηση ακόμα δεν διασταυρώνεται από καμία πλευρά καθώς οι… εμπλεκόμενοι τηρούν σιγή ιχθύος. Ωστόσο εμείς το μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη.»

Μπορεί λοιπόν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος να μην μπορεί να αγοράσει το σταθμό αλλά θα είναι από τα βασικά στελέχη του.

Μάλιστα, σύμφωνα πλέον με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι συζητήσεις με τους υπεύθυνους του σταθμού βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται το καινούργιο ενημερωτικό κανάλι να εκπέμψει σύντομα. Το ευχόμαστε καθώς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι παρήγορο ότι θα βρουν δουλειά κάποιοι άνθρωποι και θα δούμε ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες ικανούς παρουσιαστές-δημοσιογράφους ενημερωτικών εκπομπών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε