Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Κωστόπουλος… δεν πάει ANT1

Ο Κωστόπουλος… δεν πάει ANT1

Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, υπάρχει έντονη φημολογία για το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Πέτρου Κωστόπουλου.

Κάποια δημοσιεύματα λοιπόν θέλουν τον παρουσιαστή να μιλά με τηλεοπτικούς σταθμούς για να βγάλει την επόμενη σεζόν ένα βραδινό talk show.

Ωστόσο, στη συνάντηση που είχε χθες ο διευθυντής προγράμματος του ANT1 Γιάννης Λάτσιος με δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ρωτήθηκε αν υπάρξει συνεργασία την επόμενη σεζόν με τον Πέτρο Κωστόπουλο και απάντησε αρνητικά.

Έτσι λοιπόν, το σίγουρο είναι πως την επόμενη σεζόν ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν πάει ΑΝΤ1, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, συνεχίζει τις επαφές με στελέχη του MEGA για να βγει η εκπομπή του μέσα από τη συχνότητα του σταθμού της Μεσογείων. Το αν τελικά πάρει το πράσινο φως θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα και αφού τα στελέχη του MEGA δουν αν υπάρχουν τα χρήματα που απαιτούνται.

Βέβαια, όπως φαίνεται ό,τι είναι να γίνει θα γίνει για το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή μετά τον Ιανουάριο του 2015, αφού τα χρήματα που υπάρχουν διαθέσιμα στο κανάλι της Μεσογείων έχουν ήδη δοθεί σε άλλες εκπομπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Κλεβει τις εντυπώσεις με το αψεγάδιαστο κορμί της!

Πέτρος Κωστόπουλος: Διακοπές με τα παιδιά του στη Μύκονο, χωρίς την Τζένη!

Τζένη Μπαλατσινού: Συνεχίζει τις διακοπές στην Πάτμο!

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Γιατί δεν χώρισαν το 2009 που ξεκίνησε η κρίση στο γάμο τους

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε