Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Κωστόπουλος… έχει νεύρα!

Ο Κωστόπουλος… έχει νεύρα!

Είναι αλήθεια πως ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ακούσει πολλά από την ώρα που το MEGA ανακοίνωσε ότι θα είναι ο οικοδεσπότης στο «Πρωινό Mou».

Τους τελευταίους μάλιστα μήνες έχουν φουντώσει κι οι φήμες που θέλουν τη διοίκηση του σταθμού της Μεσογείων να έχει συμφωνήσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια να είναι αυτή την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Αναμενόμενο λοιπόν είναι πως όλα αυτά εκνευρίζουν τον Κωστόπουλο, ενώ τα νεύρα του… χτυπάνε κόκκινο, όταν για να στηριχτούν τα σενάρια περί αντικατάστασης, τονίζεται ως επιχείρημα ότι δεν είναι καλές οι τηλεθεάσεις που σημειώνει το «Πρωινό Mou». Κι είναι λογικό το «επιχείρημα» αυτό να τον εκνευρίζει, καθώς δεν είναι αλήθεια ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA δεν πηγαίνει καλά και είναι δυσαρεστημένοι στο σταθμό από τις τηλεθεάσεις της.

Μπορεί να μην… πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η ανταγωνιστική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, σημειώνει υψηλότερες τηλεθεάσεις, αλλά στο MEGA είναι ευχαριστημένοι με την πορεία στους πίνακες τηλεθέασης της δικής τους πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Αυτό δε αποδεικνύεται από τους ίδιους τους αριθμούς, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης δεν είναι καθόλου… ευκαταφρόνητα, ενώ μάλιστα παρατηρείται συνεχής άνοδος σε αυτά. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι τον Μάρτιο το «Πρωινό mou» σημείωσε άνοδο μεριδίων σε σχέση με το προηγούμενο δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου σημειώνοντας 20,5 μέσο όρο (από 18,7) στο γενικό σύνολο, 23,1 (από 21,1) στο δυναμικό κοινό, αλλά και 27,2 (από 25,2) στο γυναικείο κοινό, ηλικίας 25 έως 44 ετών.

Αντί λοιπόν να είναι… εκνευρισμένοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που παραμένουν μεν πρώτοι στην κούρσα της τηλεθέασης, αλλά σημειώνουν, έστω και μικρή μείωση στα -υψηλά βεβαίως- ποσοστά τηλεθέασής τους, είναι εκνευρισμένος ο Κωστόπουλος καθώς όλο και φουντώνουν τα σενάρια περί αντικατάστασής του μετά από δυσαρέσκεια των στελεχών του σταθμού. Ε, όσο να ΄ναι, του δίνεις ένα δίκιο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε