Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Λάκης συναντά ξανά… τον Τζίμη

Ο Λάκης συναντά ξανά… τον Τζίμη

Η φράση «πάμε να χαζέψουμε μουστάρδες» είναι από αυτές που έχουν μείνει, ενώ οι διάλογοι με τον κολλητό του, τον Χριστόφορο, έκαναν τους τηλεθεατές να γελούν. Οι «Μήτσοι» του Λάκη Λαζόπουλου μπορεί να έχουν αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά ο δημιουργός τους βρήκε την ευκαιρία να τους επαναφέρει μέσα από τη σειρά «Δια ταύτα».

Έτσι την προηγούμενη Τετάρτη είδαμε τις περιπέτειες της χήρας Μήτση, ενώ αυτή την Τετάρτη, στο 2ο επεισόδιο της σειράς του ALPHA επιστρέφει ο Τζίμης.


Ο Τζίμης λοιπόν συλλαμβάνεται τυχαία σε μια πορεία και προσπαθεί μάταια να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είναι γνωστός άγνωστος. Στο κελί όμως, για να μη βρεθεί αντιμέτωπος με τους άλλους αντιεξουσιαστές, προσποιείται τον αναρχικό. Συγκρατούμενη του είναι και η Μύριαμ, η οποία επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι τα αντίθετα έλκονται. Ο Τζίμης αποκαλύπτεται, αλλά για να γλυτώσει την καταδίκη θα πρέπει να εντρυφήσει στον αναρχισμό μέσα σε 4 ώρες, ακριβώς ο χρόνος που του απομένει μέχρι ν’ αρχίσει η δίκη. Τον πατέρα του Τζίμη υποδύεται ο Μάνος Βακούσης.

Τους υπόλοιπους ήρωες του συγκεκριμένου επεισοδίου «ζωντανεύουν» οι Βασιλική Τρουφάκου, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Γιάννης Διαμαντής, Γιάννης Δρακόπουλος, ενώ τον κολλητό του «Τζίμη» υποδύεται ο Φαίδων Κεφαλέας.

Το σενάριο στο 2ο επεισόδιο της σειράς «Δια ταύτα» με τίτλο «Αριστερός σε 4 ώρες» έχει γράψει ο Λάκης Λαζόπουλος, τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Δημήτρης Σταματόπουλος και ο «Τζίμης» θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Κώστα Κόκλα (Πρόεδρος), Σοφία Μουτίδου (Αντιπρόεδρος), Κώστα Κορωναίο (Εισαγγελέας), Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου (Αντιπρόεδρος Β’), Σοφία Μανωλάκου (Γραμματέας), Σόλωνα Τσούνη (Αστυνόμος Α’) και Νίκο Απέργη (Αστυνόμος Β’).

Την Τετάρτη αυτή λοιπόν, στις 21:00, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη μετά από χρόνια… συνάντηση του Λάκη Λαζόπουλου με τον «Τζίμη»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ από το… γλέντι του Λαζόπουλου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πού θα στήσει ο Λαζόπουλος το «Τσαντίρι» του

Λ. Λαζόπουλος: Το TLIFE στην παρουσίαση της νέας του σειράς!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε