Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Λαζόπουλος ανοίγει το «Τσαντίρι» με ειδική άδεια

Ο Λαζόπουλος ανοίγει το «Τσαντίρι» με ειδική άδεια

Την προηγούμενη βδομάδα ήταν να βγει το δεύτερο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της σεζόν, αλλά μετά την ξαφνική αδιαθεσία του Λάκη Λαζόπουλου οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί μία βδομάδα.

Όλα λοιπόν πήραν το δρόμο τους για να βγει αύριο, Τρίτη 8 Απριλίου, από τη Μυτιλήνη. Πριν από μέρες μάλιστα κλιμάκιο από τον ALPHA πήγε στη Λέσβο για να ρυθμίσουν όλα τα τεχνικά θέματα.

Μετά από απόφαση όμως, των συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, από τις 06.00 π.μ. της Τρίτης, 8 Απριλίου έως τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης, 9 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία. Και παλαιότερα είχε τύχει τη μέρα μετάδοσης της εκπομπής να πραγματοποιείται απεργία και το «Αλ τσαντίρι νιουζ» είχε αναβληθεί, όπως κι όλες οι εκπομπές που έβγαιναν ζωντανά.

Αυτή τη φορά όμως, λόγω του ότι η σατιρική εκπομπή είναι να βγει από τη Μυτιλήνη και όπως είναι λογικό έχει γίνει μεγάλη προετοιμασία, αλλά και λόγω της ήδη μίας αναβολής που είχε πάρει από την αρχική ημερομηνία μετάδοσής της, τα στελέχη του ALPHA ζήτησαν άδεια εξαίρεσης από την απεργία, την οποία και πήραν. Όπως αναγράφεται μάλιστα στη σελίδα της «Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής».

«Σας ενημερώνουμε πως μετά από αίτηση της παραγωγής του κυρίου Λάκη Λαζόπουλου, το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσισε στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης 8-4-2014, να δοθεί εξαίρεση για τους τεχνικούς που εργάζονται στην εκπομπή «Αλ τσαντίρι». Ο κύριος Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του θα αναφερθεί στην κατάργηση των αδειών μας».

Να σημειώσω ότι στο πολυνομοσχέδιο υπάρχει διάταξη με την οποία καταργούνται οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος για τους τεχνικούς της τηλεόρασης, κάτι που όπως είναι λογικό ξεσήκωσε την αντίδραση των εργαζομένων έμπειρων τεχνικών. Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Λαζόπουλος, που εργάζεται χρόνια στην τηλεόραση και γνωρίζει το έργο των τεχνικών, αλλά και καταλαβαίνει ότι κανείς που βγαίνει μπροστά από τις κάμερες δεν μπορεί να βασίζεται σε ανθρώπους που δεν κατέχουν την απαραίτητη γνώση και την άδεια εξασκήσεως, θα αναφερθεί αύριο και σε αυτό το θέμα.

Με την ειδική άδεια λοιπόν λειτουργίας το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα βγει ζωντανά αύριο από το Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης, Σήμερα το πρωί μάλιστα ο Λάκης πήγε στη Λέσβο για να ετοιμαστεί και να γίνει αύριο… της Τρίτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε και από πού σχεδιάζει να «χτυπήσει» ξανά ο Λάκης Λαζόπουλος;

Είναι οριστικό: ο Λάκης πάει Μυτιλήνη

Backstage από το «Αλβανικό έπος» του Λαζόπουλου

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε