Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Λαζόπουλος έβαλε φωτιά και την πλήρωσε ο Καπουτζίδης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τράβηξε κουρελού και άνοιξε το «Τσαντίρι» του για πρώτη φορά την καινούργια χρονιά με αποτέλεσμα να γίνει συνωστισμός στη συχνότητα του ALPHA.

Ο Λάκης Λαζόπουλος χθες το βράδυ έβαλε για ακόμα μία φορά φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης αφού οι περισσότεροι τηλεθεατές παρακολούθησαν τα όσα είπε στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του.

Συγκεκριμένα από τις 21:00 έως τις 23:00 η σατιρική εκπομπή σημείωσε 44,25% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια της μετάδοσής της .

Η εμφάνιση του Λαζόπουλου όμως δεν έκανε μόνο τα «θύματα» της σάτιράς του να υποφέρουν αλλά «τραυμάτισε» και την πρεμιέρα της καινούργιας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη.

Το MEGA ξεκίνησε να προβάλει την «Εθνική Ελλάδος» γύρω στις 22:30 που το «Αλ τσαντίρι νιουζ» ήταν ακόμα στον αέρα με αποτέλεσμα η σειρά να σημειώσει χαμηλότερες από τις αναμενόμενες τηλεθεάσεις, ενώ στις 23:00 που η σατιρική εκπομπή έριξε τίτλους τέλους οι τηλεθεατές «μετακόμισαν» στο MEGA ανεβάζοντας κατά πολύ τις τηλεθεάσεις του σταθμού της Μεσογείων.

Έτσι η καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη σημείωσε 26,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής της.

Η πρώτη εντύπωση πάντως από την πρεμιέρα της σειράς είναι πολύ θετική, αφού διαθέτει καλό και προσεγμένο σενάριο αλλά και πολύ καλές ερμηνείες.

Όπως φαίνεται λοιπόν η «Εθνική Ελλάδος» θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και θα κρατήσει ευχάριστη παρέα στους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε