Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Λαζόπουλος σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις

Ο Λαζόπουλος σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις

«Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, αλλά κόκαλα τσακίζει…», όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Και η… γλώσσα του Λάκη Λαζόπουλου… τσακίζει πολλούς και μάλιστα με την τέχνη της σάτιρας.

Μπορεί λοιπόν να μην ανοίξει σήμερα Τρίτη το «Τσαντίρι» του, αλλά ο Λάκης θα σχολιάσει τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, αλλά και των ευρωεκλογών την Κυριακή καθώς θα βρεθεί στην εκπομπή του ALPHA που θα παρουσιάσει ο Αντώνης Σρόιτερ έχοντας δίπλα του και πάλι την Έλλη Στάη.

Να σημειώσω ότι την Κυριακή που διεξήχθηκαν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ο ALPHA την ώρα μετάδοσης των αποτελεσμάτων (δηλαδή από τις 18:00 έως τη 01:00) στη μάχη της τηλεθέασης ήρθε δεύτερος (με πρώτο το MEGA) στο γενικό σύνολο, ενώ τερμάτισε πρώτος (με δεύτερο τον ΑΝΤ1) στο δυναμικό κοινό.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν και πάλι από τις 18:00, ο ALPHA θα ξεκινήσει τη μετάδοση των αποτελεσμάτων με συντονιστή τον Αντώνη Σρόιτερ και την Έλλη Στάη στο σχολιασμό, ενώ θα υπάρχουν συνεχείς συνδέσεις με τον Νίκο Μπέλλο από τις Βρυξέλλες, τη Φαίη Καραβίτη από το Βερολίνο και τον Θόδωρο Ανδρέαδη Συγγελάκη από τη Ρώμη για να μεταδίδουν όσα συμβαίνουν εκεί.

Στο στούντιο του ALPHA θα είναι καλεσμένοι και πολιτικοί από τα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο, αλλά σίγουρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ότι θα βρεθεί εκεί ο Λάκης Λαζόπουλος για να σχολιάσει με το δικό του τρόπο τα αποτελέσματα της κάλπης!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε