Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Μάρκος Σεφερλής μπαίνει… στην κουζίνα!

Ο Μάρκος Σεφερλής μπαίνει… στην κουζίνα!

Τον Δεκέμβριο ολοκληρώνεται η προβολή των επεισοδίων του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει, του «Ραντεβού», με τα στελέχη του STAR να αναζητούν εδώ και καιρό κάποιο καινούργιο project για να παρουσιάσει ο Μάρκος Σεφερλής από τον Φεβρουάριο του 2017.

Ωστόσο λίγο πριν από τις γιορτές θα δούμε το δημοφιλή ηθοποιό στην… κουζίνα και μάλιστα να διαγωνίζεται ώστε να αποδείξει ότι είναι καλός και στα μαγειρέματα! Τα στελέχη του STAR λοιπόν αποφάσισαν τις βδομάδες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να δώσουν εορταστικό κλίμα στην εκπομπή «Blind Taste» που παρουσιάζει καθημερινά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Έτσι λοιπόν… επιστρατεύουν πρόσωπα από το χώρο του θεάματος που θα διαγωνιστούν στο παιχνίδι μαγειρικής και οι νικητές θα προσφέρουν το χρηματικό έπαθλο σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό που θα επιλέξουν. Βέβαια δεν θα διαγωνίζονται τα ίδια πρόσωπα όλη τη βδομάδα αλλά κάθε μέρα και διαφορετική τετράδα διαγωνιζομένων. Σε μία από αυτές λοιπόν θα είναι ο Μάρκος Σεφερλής που άλλωστε η παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής είναι της δικής του εταιρείας παραγωγής, της «Art of comedy». Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και στην κουζίνα του Δημήτρη Σκαρμούτσου θα δούμε και τον Πέτρο Πολυχρονίδη με την Τζούλια Νόβα, αλλά και τον Γιώργο Τσαλίκη.

Εκτός όμως από τη βδομάδα με τα 16 πρόσωπα από το χώρο του θεάματος θα δούμε και μικρούς μάγειρες, καθώς την άλλη βδομάδα των εορτών θα προβάλλονται επεισόδια που στο «Blind taste» συμμετέχουν μικρά παιδιά προσπαθώντας να εκτελέσουν τις μαγειρικές οδηγίες του Σκαρμούτσου. Τα γυρίσματα με τα 16 παιδιά έχουν ολοκληρωθεί ενώ αυτές τις μέρες γυρίζονται τα επεισόδια με τους star στην κουζίνα και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν εορταστική ατμόσφαιρα στο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής…!

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε