Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Μουτσινάς πάει ΑΝΤ1;

Ο Μουτσινάς πάει ΑΝΤ1;

Έντονη φημολογία τον τελευταίο καιρό μετά το «σπάσιμο» της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ALPHA, σχετικά με τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια του παρουσιαστή και ηθοποιού.

Κάποια σενάρια τον θέλουν να πηγαίνει στο MEGA και κάποια άλλα να πηγαίνει στον ΑΝΤ1. Ωστόσο μιλώντας με στέλεχος του σταθμού του Αμαρουσίου μου τόνισε πως «δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον Νίκο Μουτσινά για να αναλάβει κάποια εκπομπή στον ΑΝΤ1», βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έχει ξεκινήσει επαφές με το σταθμό.

Άλλωστε, όπως μου είπε στη συνομιλία μας, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν είναι γεμάτο και δεν υπάρχει χώρος για καινούργια εκπομπή με παρουσιαστή τον Μουτσινά.

Βέβαια… διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις όσων μου είπε, η απάντηση που μου έδωσε έχει να κάνει με παρουσίαση εκπομπής κι όχι αν δούμε τον Μουτσινά σε κάποια από τις σειρές που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Δεν αποκλείεται λοιπόν την επόμενη σεζόν να δούμε τον Μουτσινά τηλεοπτικά, αλλά ως ηθοποιό κι όχι ως παρουσιαστή και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε