Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Νίκος Παππάς για την ΕΡΤ και τις άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η συνέντευξη που είχε αναβληθεί λόγω της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας πρόκειται να γίνει σήμερα που ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μπορεί να αναφερθεί στην ΕΡΤ και στα σχέδια της κυβέρνησης.

Η συνέντευξη είχε οριστεί αρχικά για τη Δευτέρα 25 Μαΐου με δεδομένη βέβαια ότι η Επιτροπή θα είχε συνεδριάσει την προηγούμενη βδομάδα, την Πέμπτη 21 Μαΐου, για να ακούσει τις θέσεις των προτεινόμενων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ. Η συνεδρίαση της Επιτροπής όμως αναβλήθηκε και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου και έτσι ο υπουργός Επικρατείας ανέβαλε τη συνέντευξή του καθώς την ίδια ημέρα βρισκόταν ενώπιον της Επιτροπής.

Σήμερα όμως το βράδυ ο Νίκος Παππάς θα βρεθεί «Εντός Εκτός» και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Κώστα Εφήμερου και του Γεράσιμου Λιβιτσάνου. Η συνέντευξη που γίνεται από το «The Press Project» θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON και θα ξεκινήσει στις 21:00 για να ολοκληρωθεί στις 23:30 με σκοπό ο υπουργός Επικρατείας να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη «νέα ΕΡΤ» –όπως θέλουν να υποστηρίζουν- το Διοικητικό Συμβούλιό της και το ρόλο του στο «χτίσιμο» αυτής της νέας ΕΡΤ, αλλά και τα σχέδια της κυβέρνησης σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ θα αναφερθεί και στις τελευταίες εξελίξεις για τη διαπραγμάτευση.

Όπως μάλιστα αναφέρει και σχετική ανακοίνωση «Ο τηλεοπτικός σταθμός Ε θα μεταδώσει ζωντανά όλη τη συνέντευξη του TPP χωρίς να κάνει επιλογές τμημάτων ή άλλο σχολιασμό του παραγόμενου προϊόντος.

Ο Νίκος Παππάς θα δεχτεί και τις ερωτήσεις από τα κοινωνικά δίκτυα που θα υποβληθούν μέσω του twitter χρησιμοποιώντας το #askTPP, μέσω της σελίδας του Facebook του ThePressProject αλλά και ερωτήσεις που θα υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση press@thepresproject.gr.»

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε, απόψε το βράδυ, στις 21:00, τι πρόκειται να πει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για την ΕΡΤ αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε