Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Ορέστης Τσανγκ… έφυγε δύο φορές από το «Survivor»!

Ο Ορέστης Τσανγκ… έφυγε δύο φορές από το «Survivor»!

Ο κύκλος του «Survivor» έκλεισε και αυτή τη φορά οριστικά! Μάλιστα για τους καλά γνωρίζοντες ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, αφού την προηγούμενη φορά την είχε γλιτώσει… στο τσακ!

Χθες λοιπόν, στο επεισόδιο που πρόβαλε ο ΣΚΑΪ από το «Survivor» αποχώρησε ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος όμως είχε αποχωρήσει… ξανά από το ριάλιτι και δεν το γνώριζε! Να θυμίσω ότι ο «μαχητής» ήταν και πάλι υποψήφιος πριν από έναν μήνα περίπου, μαζί με τον Πάνο Αργιανίδη, την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και τη Σάρα Εσκενάζυ.

Μόνο που τότε συνέβη το ατύχημα στο βαν που μετάφερε τους «μαχητές» με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι η Ειρήνη Κολιδά, αλλά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να νοσηλευθεί για αρκετό διάστημα μέχρι να επιστρέψει ξανά στο νησί.

Λόγω του ατυχήματος λοιπόν ο ΣΚΑΪ με την εταιρεία παραγωγής αποφάσισαν αφού μειώθηκε ο αριθμός των παικτών να μην υπάρξει αποχώρηση κάποιου από τους υποψηφίους και να ακυρωθεί η ψηφοφορία που είχε γίνει. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το αποτέλεσμα εκείνης της ψηφοφορίας ήταν αρνητικό για τον Ορέστη Τσανγκ που είχε συγκεντρώσει πολύ λιγότερες ψήφους από τους υπόλοιπους υποψηφίους και σε αυτόν θα ανακοίνωνε ο Σάκης Τανιμανίδης ότι θα αποχωρήσει.

Με το ατύχημα όμως… σώθηκε και παρέμεινε εντός «Survivor», αλλά μετά την τελευταία ψηφοφορία και έχοντας αντιπάλους του τον Γιάννη Σπαλιάρα και ξανά την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου είναι οριστικό πλέον ότι ο Ορέστης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο…!

Τέλος, να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου και στις δύο ψηφοφορίες ο Ορέστης Τσανγκ ήταν πολύ πίσω στην ψηφοφορία από τους άλλους υποψήφιους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε