Ο παπά-Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογείται για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε

«Μέσα μου ένιωθα ότι δεν είναι κάτι κακό», λέει ο Κωστής Σαββιδάκης.

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης, ο αγαπημένος μας παπά-Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Υποδύεσαι λοιπόν τον παπά-Γρηγόρη στις Άγριες Μέλισσες και θα έλεγα πως είναι και λίγο καρμικό, αφού έχεις δηλώσει ότι ξεπέρασες ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας στον πνεύμονα από θαύμα.

Νομίζω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πριν από το ρόλο του ιερέα, στις Άγριες Μέλισσες, είχα τελειώσει μια ταινία μεγάλου μήκους του Γιάννη Σταυρόλαιμου που λέγεται “Το δείπνο του βοσκού”. Είναι μια ιστορία βασισμένη στα λεγόμενα ενός καλόγερου από τον Άγιο Όρος. Είναι μια αληθινή ιστορία. Πιστεύω βαθιά στο Θεό.

Σοκαρίστηκες όταν διαπιστώθηκε η κύστη στον πνεύμονα;

Καθόλου. Κινήθηκα πάρα πολύ ψύχραιμα. Μέσα μου ένιωθα ότι δεν είναι κάτι κακό. Πιστεύω ότι αν θέλεις να ζήσεις, θα ζήσεις. Εμείς οι ίδιοι με έναν τρόπο επιτείνουμε στο να είναι ο οργανισμός μας υγιής ή όχι. Τα θέλω μας είναι πολύ δυνατά. Ούτε οι ίδιοι κατανοούμε πόση δύναμη κουβαλάμε μέσα μας.

Φαντάζομαι ότι σταμάτησες το κάπνισμα, γιατί αν δεν κάνω λάθος υπήρξες δεινός καπνιστής.

Βέβαια. Έχω ενάμιση χρόνο να καπνίσω. Δόξα τω Θεώ. Δεν μου λείπει καθόλου. Αναπνέω καλύτερα, γεύομαι καλύτερα, μυρίζω καλύτερα.

Τι σου έμαθαν οι δύσκολες στιγμές της ζωής σου;

Μέσα από τις απώλειες της μητέρας μου και του πατέρα μου αντιλήφθηκα πως στη ζωή ερχόμαστε και φεύγουμε μόνοι μας. Γι’ αυτό οφείλουμε να προχωράμε μπροστά, με δύναμη και αξιοπρέπεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Αυτός είναι ο λόγος που η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δημόσια εξομολόγηση στον ... Διαβάστε περισσότερα
Αποκαλύπτεται ένοχο μυστικό στις Άγριες Μέλισσες με σοβαρές συνέπειες για πολλούς

Αποκαλύπτεται ένοχο μυστικό στις Άγριες Μέλισσες με σοβαρές συνέπειες για πολλούς

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…. Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 36: Ο Νικηφόρος καταφέρνει να ... Διαβάστε περισσότερα