Media

Ο Παπαδάκης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ποια κανάλια του έκαναν πρόταση και γιατί έμεινε στον ΑΝΤ1

"Θα στο πω τώρα που ίσως του χρόνου να μην έχω εκπομπή!" - Το μήνυμα που έστειλε απευθυνόμενος στον ΑΝΤ1! - BINTEO

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τηλεοπτικές αποκαλύψεις έκανε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, απαντώντας σε ερώτηση της παρουσιάστριας γιατί έχει μείνει τόσα πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1.

Θα στο πω τώρα που ίσως του χρόνου να μην έχω εκπομπή!“, είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: “Μία και βασική αιτία ήταν ο Μίνωας Κυριακού, ο οποίος μου φέρθηκε καλά. Δεν μου είπαν ποτέ “μην τα λες αυτά”. Γενικά, είμαι κατά των μετακινήσεων. Ο δεύτερος λόγος είναι η σχέση που αναπτύχθηκε με τους συναδέλφους μου και αυτό που δημιουργήσαμε, το “Καλημέρα Ελλάδα” που θέλαμε να το δούμε να μεγαλώσει. Τώρα μη νομίζεις, επειδή εκείνοι το λένε “Πρωινό ΑΝΤ1”, για μένα είναι το Καλημέρα Ελλάδα Μου! Θέλω να πω κάτι στον ΑΝΤ1… Γονείς δεν είναι αυτοί που κάνουν ένα παιδί, αλλά αυτοί που μεγαλώνουν ένα παιδί. Τους την έφερα τώρα”!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε πρώτη φορά για το ποια κανάλια και πόσες φορές του έκαναν πρόταση μεταγραφής. Μετρήστε…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιατί ρε πατέρα: Νίκος, Φώντας, Βιβή και Μιχαήλος βρίσκονται δεμένοι και περιμένουν το χειρότερο
Οι σχέσεις όλων δοκιμάζονται, οι παρεξηγήσεις φουντώνουν και νέοι έρωτες παίρνουν απρόβλεπτη τροπή – με αποκορύφωμα τον Ρουκάκα που επιστρέφει αποφασισμένος στην Αντιγόνη για… πλατωνικό έρωτα
Γιατί ρε πατέρα – επόμενο επεισόδιο: Νίκος, Φώντας, Βιβή και Μιχαήλος βρίσκονται δεμένοι και περιμένουν το χειρότερο