Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Παπαδάκης έπιασε δουλειά

Ο Παπαδάκης έπιασε δουλειά

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο συνεχίζοντας να λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για 24η χρονιά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα καλημερίσει τους τηλεθεατές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, αλλά όπως έχουμε δει και από το τρέιλερ της εκπομπής του επιστρέφει με πολύ κέφι και όρεξη να πιάσει πάλι δουλειά on air. Βέβαια τις τελευταίες ημέρες ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» έχει ξεκινήσει να δουλεύει για να προετοιμάσει την εκπομπή του. Θέλοντας μάλιστα να μπει ξανά στους ρυθμούς ξυπνά από πολύ νωρίς το πρωί και πηγαίνει στο γραφείο του, όπου μαζί με τους συνεργάτες του προγραμματίζουν τον καινούργιο κύκλο των εκπομπών.
Μαζί του και αυτή τη χρονιά θα είναι ο έμπειρος Ντίνος Σιωμόπουλος, ενώ στο πλάι του θα βρεθεί πάλι η Ντόρα Κουτροκόη. Η δημοσιογράφος που είχε σταματήσει από το «Πρωινό ΑΝΤ1» λόγω εγκυμοσύνης, επιστρέφει στο πλάι του Παπαδάκη και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία εργάζεται κι αυτή καθημερινά για τον καινούργιο κύκλο της εκπομπής.

Από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου λοιπόν το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και ο «πατριάρχης» θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης. Μια μάχη που την κερδίζει συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή ζώνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε