Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ο Παράδεισος των κυριών – Γιάννης Νταλιάνης: Ο Χρήστος είναι αδίστακτος και εκδικητικός

Ο Παράδεισος των κυριών – Γιάννης Νταλιάνης: Ο Χρήστος είναι αδίστακτος και εκδικητικός

Ο Γιάννης Νταλιάνης, λίγο πριν την πρεμιέρα του β’ κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», μας συστήνει τον ήρωα που υποδύεται.

«Ο Χρήστος Πολύζος που εισβάλλει στον «Παράδεισο των κυριών», είναι ένας άνθρωπος πολύ, μα πολύ διαφορετικός από εμένα, κι αυτό τον κάνει εξαιρετικά ελκυστικό σαν ρόλο. Είναι αδίστακτος και εκδικητικός.

Εγώ ακόμα κι αν κάποιος ή κάτι με θυμώσει πολύ, η οργή μου καταλαγιάζει, και η λογική με κάνει να κατανοώ και να συγχωρώ. Βέβαια αν ξεπεραστούν κάποια όρια μπορεί να αναδυθεί από μέσα μου ένα άλλο πρόσωπο. Αυτό και θέλω να αναζητήσω δουλεύοντας τον ρόλο. Η αγάπη για το χρήμα και η φιληδονία του επίσης, που τον κάνει να αδιαφορεί για τον ανθρώπινο παράγοντα, καθώς και η σκληρή, σαδιστική του συμπεριφορά απέναντι στο Σίμο, ανήκουν σε έναν ζοφερό για μένα χώρο.

Έχει παρόλα αυτά χιούμορ! Μαύρο χιούμορ, αλλά έχει, κι εδώ ανιχνεύω κάτι κοινό. Η αυτοσχεδιαστική του ικανότητα του επιτρέπει να ξεφεύγει από την απόχη του νόμου.

Ένας αρνητικός αλλά, στα πλαίσια της μυθοπλασίας συναρπαστικός χαρακτήρας. Όσο για τις ρωγμές του; Θα τις ανακαλύψουμε στην πορεία…»

Ποιος είναι ο Χρήστος Πολύζος

Πρώην σύζυγος της Δωροθέας, θετός πατέρας του Σίμου. Διπλωματικός ακόλουθος με υψηλές γνωριμίες. Χρηματίζεται για να εξυπηρετήσει πολιτικά συμφέροντα και υπεξαιρεί κρατικά κονδύλια που προορίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Με το τέλος του πολέμου, ορίστηκε υπεύθυνος για τα βρεφοκομεία και τα ορφανοτροφεία και μέσα από αυτή τη θέση γνώρισε την Βικτώρια. Οι δυο τους είχαν μια σύντομη περιπέτεια, αλλά όταν γνώρισε τη φίλη της Βικτώριας, τη Δωροθέα, την ερωτεύτηκε και παρά τις έντονες αντιδράσεις της οικογένειας της, την έκλεψε και την παντρεύτηκε.

Το επιτίμιο ήταν η αποκλήρωση της Δωροθέας, που είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες οικονομικές δυσκολίες στα πρώτα χρόνια του γάμου τους. Ο Χρήστος τους εκδικήθηκε κατηγορώντας τον πατέρα της Όλγας και της Δωροθέας ότι συνεργάστηκε με τους Γερμανούς, ένα στίγμα που ο πατέρας τους έφερνε βαρέως.

Υπερόπτης, αδίστακτος και εξαιρετικά φιλοχρήματος, κατάφερε να τον φοβούνται και να τον σέβονται τόσο πολιτικοί κύκλοι, όσο και οι άνθρωποι του υπόκοσμου. Έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο και αυτό είναι το τρωτό του σημείο, που έχει κινδυνεύσει και στο παρελθόν να τον εκθέσει. Σκοπός του είναι να πάρει πίσω όσα θεωρεί ότι του έκλεψε η Δωροθέα.

Ο «Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με τον δεύτερο ανατρεπτικό κύκλο και ο έρωτας γεννιέται ξανά.

Media Τελευταίες ειδήσεις