Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Παύλος Γαλακτερός αποκαλύπτει για τη Μαριαλένα – Τι του είπε για τον Γιώργο Λιβάνη;

Ο Παύλος Γαλακτερός αποκαλύπτει για τη Μαριαλένα – Τι του είπε για τον Γιώργο Λιβάνη;

«Νευρίασα με τον Τριαντάφυλλο γιατί εγώ τον ζούσα κάθε μέρα και θα περίμενα να βγω έξω να ρωτήσω τον πατέρα μου που τον έχει δει δυο φορές;», λέει ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Παύλος Γαλακτερός αποχώρησε από το Survivor και σήμερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» όπου μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά, αλλά και για τους Σάκη και Μαριαλένα.

«Νευρίασα με τον Τριαντάφυλλο γιατί εγώ τον ζούσα κάθε μέρα και θα περίμενα να βγω έξω να ρωτήσω τον πατέρα μου που τον έχει δει δυο φορές; Δεν μίλησα ποτέ με τον Τριαντάφυλλο και ούτε περίμενα να ακούσω καμία συγγνώμη.

Όταν ο Τριαντάφυλλος ήταν υποψήφιος με τον Αλέξη ρωτούσε αν θα στεναχωρηθούμε εάν φύγει και δεν απάντησε κανένας. Εγώ του είπα ότι δεν θα χαρώ.

Δεν του ζήτησα συγγνώμη για το «ανθρωποφαγία». Ίσως ήταν λίγο βαρύ, αλλά ήταν κάτι που γινόταν και το έβλεπα. Με τον Αλέξη δεν ήθελα να μιλάω γιατί είχε πολύ καλό λόγο και φοβόμουν ότι θα με κατευθύνει κάπου. Μια μέρα μιλούσε ο Αλέξης για τον Τζέιμς και τον Νίκο. Εγώ είχα μία άποψη και μετά άρχισα να σκέφτομαι άλλα. Ο Αλέξης επηρέαζε πάρα πολύ τον Τριαντάφυλλο. Με το που έφυγε, έγινε άλλος άνθρωπος», είπε αρχικά ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Παύλος Γαλακτερός πρόσθεσε επίσης: «Είδα τεράστια διαφορά στη Μαριαλένα με την είσοδο του Σάκη, έκανε κωλοτούμπα. Σίγουρα της μετέφερε πληροφορίες. Δεν είναι ερωτικά μαζί, δεν ξέρω τι ακούει τα βράδια ο Τριαντάφυλλος.

Η Μαριαλένα μου είχε πει ότι ο Σάκης την έχει ξεκλειδώσει αγωνιστικά. Κάτι ερωτικό μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι, εγώ έβλεπα μια δεμένη φιλική σχέση. Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα. Η Μαριαλένα μου είπε ότι μόλις βγει θέλει να δει αν υπάρχει η σχέση που έχει έξω. Εγώ της είχα πει ότι αν τα έβλεπα αυτά, δεν θα την περίμενα».

«Μου έλειπε η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Η Νικολέτα είναι πολύ ναζιάρα γυναίκα. Όταν την είδαμε να χορεύει, πάθαμε όλοι σοκ. Η Καρολίνα είναι πολύ καλή κοπέλα, μερικές φορές είναι οξύθυμη. Στον τελικό πιστεύω ότι θα είναι Τριαντάφυλλος, Ηλίας και Νίκος», είπε ο Παύλος Γαλακτερός.

Media Τελευταίες ειδήσεις