Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Παύλος Τσίμας … και οι τζιχαντιστές

Ο Παύλος Τσίμας … και οι τζιχαντιστές

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από άλλη τηλεοπτική συχνότητα, συνεχίζοντας όμως, να δίνει τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης. Ο λόγος για τον Παύλο Τσίμα που ξεκινά με την «Τελευταία λέξη» επίσημα τη συνεργασία του με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με το MEGA ο γνωστός δημοσιογράφος «μετακόμισε» στο κανάλι του Φαλήρου και από αυτή την Κυριακή ξεκινά να παρουσιάζει την εκπομπή του με τίτλο «Τελευταία λέξη».

Στην πρώτη εκπομπή ο Παύλος Τσίμας ακολουθεί με την κάμερα αποστολή των «Γιατρών του κόσμου», φτάνοντας ως το πολιορκημένο Κομπάνι, την πόλη που βρίσκεται στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και μαίνεται η μάχη μεταξύ τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους» και Κούρδων μαχητών, καταγράφοντας τα πρόσωπα των πολεμιστών, αλλά και την απόγνωση των αμάχων.

Μέσα από την έρευνα για την «Τελευταία λέξη» ο Παύλος Τσίμας θέλει να δίνει απαντήσεις σε θέματα της επικαιρότητας. Από αυτή την Κυριακή λοιπόν, στις 23:15, η εκπομπή έρευνας του γνωστού δημοσιογράφου ξεκινά να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ μεταφέροντάς μας ένα από τα πιο θερμά σημεία του πλανήτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε