Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Πέτρος Μπούτος πάει στη ΝΕΡΙΤ;

Ο Πέτρος Μπούτος πάει στη ΝΕΡΙΤ;

Ενώ οι «δημόσιες διαβουλεύσεις» για το έργο, την προσφορά, τη δομή, το χαρακτήρα κλπ κλπ της ΝΕΡΙΤ συνεχίζονται, στο παρασκήνιο υπάρχουν άλλες… διαβουλεύσεις!

Σύμφωνα με το… επικοινωνιακό σχέδιο των υπευθύνων είναι να περάσει προς τα έξω η εικόνα της δημιουργίας ενός καινούργιου Μέσου που δεν θα δέχεται καμία κυβερνητική παρέμβαση! Εντούτοις, όπως έχω αναφέρει, αρκετές «καρέκλες» έχουν μοιραστεί θέλοντας όπως φαίνεται να είναι σίγουροι για «το έργο, την προσφορά, τη δομή, το χαρακτήρα κλπ κλπ της ΝΕΡΙΤ».

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν μία από αυτές τις «καρέκλες» να έχει δοθεί στον Πέτρο Μπούτο. Ο πρώην διευθυντής προγράμματος του MEGA είναι από τα «δυνατά» ονόματα της τηλεοπτικής αγοράς, έχοντας επί σειρά επιτυχημένο έργο στο κανάλι της Μεσογείων. Λογικό λοιπόν, να αναλάβει μία τέτοια θέση στη δημόσια τηλεόραση που είναι η μόνη που διαθέτει αρκετά μεγάλο οικονομικό «πακέτο» για την παραγωγή σειρών και εκπομπών.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το σενάριο αυτό δεν ισχύει και ο Πέτρος Μπούτος δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα καθίσουν στις καρέκλες των στελεχών της ΝΕΡΙΤ. Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από αρκετούς μήνες και ενώ ο Μπούτος ήταν ακόμα στο MEGA δέχθηκε πράγματι πρόταση για να αναλάβει θέση στην κρατική τηλεόραση. Φαίνεται όμως, πως γνωρίζοντας ότι «το έργο, η προσφορά, η δομή, ο χαρακτήρας κλπ κλπ της ΝΕΡΙΤ» δεν θα ήταν τόσο… αυτόνομος αποφάσισε να αρνηθεί!

Άλλωστε, όπως είχα γράψει και πρώτα μέσα από το Newsit, ο Πέτρος Μπούτος πρόκειται να αναλάβει διευθυντική σχέση στον «Όμιλο ΑΝΤ1» για τις δραστηριότητες του Ομίλου στο εξωτερικό που όπως αποδεικνύεται γίνονται περισσότερες με σκοπό να γίνει ακόμα πιο έντονη η παρουσία του στις διεθνείς αγορές!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε