Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Νίκο Μουτσινά και τα νούμερα τηλεθέασης – «Ορθώς πήγε να ξεκουραστεί»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Νίκο Μουτσινά και τα νούμερα τηλεθέασης – «Ορθώς πήγε να ξεκουραστεί»
NDP

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν λείπει από την τηλεόραση» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλώντας σε κάμερες τηλεοπτικών καναλιών. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός εξαπέλυσε βέλη και κατά της ΕΡΤ.

Σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και για την ΕΡΤ.

«Κάποιοι στην ΕΡΤ λένε προκλητικά πως δεν τους ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης», είπε ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στην κρατική τηλεόραση και προκλητικά, κατά την άποψή μου, λένε ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα νούμερα και ότι τα νούμερα δεν σημαίνουν τίποτα. Γιατί το θεωρώ προκλητικό; Θεωρώ ότι πρέπει όλοι που δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα να το θεωρούμε προκλητικό. Γιατί γνωρίζουμε ότι στην ιδιωτική τηλεόραση, βάσει των αριθμών, ανανεώνονται ή όχι συμβόλαια.

Για τον Νίκο Μουτσινά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Για μένα, ο Νίκος Μουτσινάς δεν λείπει από την τηλεόραση. Πέρυσι μας απασχολούσε περισσότερο με το πόσο είναι κουρασμένος, πόσο τον ταλαιπωρεί η επικαιρότητα, πόσο θέλει να μην είναι στην εκπομπή. Ορθώς λοιπόν πήγε να ξεκουραστεί».

Media Τελευταίες ειδήσεις