Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Σάββας Πούμπουρας… γυρίζει!

Ο Σάββας Πούμπουρας… γυρίζει!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και να γυρίζει… παντού για να μάθει τι κάνουν οι νέοι στην περιφέρεια. Αν η συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής επιτευχθεί, τότε ο Σάββας Πούμπουρας θα γυρίσει όλη την Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πρόταση που έχει κατατεθεί από την εταιρεία παραγωγής στο κανάλι του Φαλήρου είναι για μία εβδομαδιαία ωριαία εκπομπή με σκοπό να δείχνει τα όσα συμβαίνουν στην περιφέρεια, αλλά κυρίως την καθημερινότητα των νέων ανθρώπων που έχουν επιλέξει να ζουν εκεί.

Νέοι δηλαδή που είτε έχουν μεγαλώσει στην περιφέρεια και δεν θέλουν να μετακομίσουν στην πρωτεύουσα, είτε έχουν αποφασίσει να μετακομίσουν στην περιφέρεια αναζητώντας μία καλύτερη ποιότητα ζωής, μακριά από την πρωτεύουσα. Τα πρόσωπα αυτά θα είναι στο επίκεντρο της εκπομπής που έχει προτείνει η εταιρεία παραγωγής στον ΣΚΑΪ και για την παρουσίασή της θέλει να έχει τον Σάββα Πούμπουρα.

Οι συζητήσεις μεταξύ τηλεοπτικού σταθμού και εταιρείας παραγωγής είναι μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο και σε αυτή τη φάση μελετούν το κοστολόγιό της. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον Δεκέμβριο και αν η εκπομπή πάρει το πράσινο φως, τότε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του χρόνου με σκοπό η καινούργια εκπομπή με τον Σάββα Πούμπουρα να βγει στον αέρα έως τις αρχές Φεβρουαρίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε