Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Σεφερλής μοιράζει γέλιο και μαζεύει τρόφιμα

Ο Σεφερλής μοιράζει γέλιο και μαζεύει τρόφιμα

Έναν δικό του τρόπο βρήκε ο Μάρκος Σεφερλής για να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη. Αντί για «λαμπερή πρεμιέρα με επίσημους και γκλαμουράτους καλεσμένους» που θα πάρουν τις προσκλήσεις τους για να παρακολουθήσουν την παράσταση, αποφάσισε να τους ζητήσει… εισιτήριο. Όχι, δεν θα βάλει τους καλεσμένους του να πληρώσουν χρήματα αλλά να προσφέρουν τρόφιμα που στη συνέχεια θα δοθούν στις εθελοντικές ομάδες που δρουν αυτόν τον καιρό στη Λέσβο στηρίζοντας έτσι το έργο βοήθειάς τους στους πρόσφυγες που φτάνουν στο νησί.

Οι πόρτες του θεάτρου «Περοκέ», την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιανουαρίου, θα ανοίξουν όχι μόνο για τους «επώνυμους καλεσμένους» αλλά και για τον απλό κόσμο που θα θέλει να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα του έργου «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α» δίνοντας αντί για χρήματα μία σακούλα με είδη πρώτης ανάγκης. Η κάθε σακούλα πρέπει να περιέχει επιλογές από τα παρακάτω είδη, τα οποία πρέπει να είναι συσκευασμένα και σφραγισμένα: Τρόφιμα μακράς διάρκειας (π.χ. μακαρόνια, ρύζι, μπισκότα, κράκερς) – Γάλα μακράς διάρκειας – Είδη ατομικής υγιεινής (π.χ. σαμπουάν, οδοντόκρεμες, είδη γυναικείας υγιεινής, πλάκες σαπουνιού) – Είδη γενικής καθαριότητας (π.χ. χλωρίνη, χαρτικά).

Η ώρα έναρξης της διαφορετικής αυτής επίσημης πρεμιέρας είναι στις 9 το βράδυ, αλλά οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30 ώστε να προλάβουν να συγκεντρωθούν τα «εισιτήρια», ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι λοιπόν θέλουν δεν έχουν παρά την Τρίτη 26 Ιανουαρίου να πάνε στο θέατρο «Περοκέ» (Οδυσσέως 2, Μεταξουργείο) για να προσφέρουν τη σακούλα με τα είδη πρώτης ανάγκης και να… εισπράξουν γέλιο παρακολουθώντας το έργο «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α» των Χένρι Λιούις, Τζόναθαν Σάιερ και Χένρι Σιλντς σε σκηνοθεσία και διασκευή του Μάρκου Σεφερλή.

 

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε