Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΣΚΑΪ ποντάρει στον Γιώργο Καπουτζίδη

Ο ΣΚΑΪ ποντάρει στον Γιώργο Καπουτζίδη

Πέρυσι με το «X Factor» και φέτος με το «Voice» ο ΣΚΑΪ έκανε πετυχημένο άνοιγμα στην ψυχαγωγία. Ο τηλεοπτικός σταθμός που επί σειρά ετών έχει «χτίσει» ενημερωτικό προφίλ κατάφερε με τα δύο talent show να μπουν στη συχνότητά του τηλεθεατές που δεν περνούσαν… ούτε απέξω από το Φάληρο.

Όπως μάλιστα φάνηκε και από την παρουσίαση του φετινού προγράμματος τα στελέχη του ΣΚΑΪ σκέφτονται να συνεχίσουν το «άνοιγμα» στην ψυχαγωγία με την παραγωγή κι άλλων εκπομπών. Εκτός όμως από τις εκπομπές φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν άνοιγμα και στη μυθοπλασία.

Βέβαια να πούμε ότι ήδη, τη φετινή σεζόν, ο ΣΚΑΪ έχει εντάξει στο πρόγραμμά του τη σειρά «Προδοσίες», αλλά καλύτερα… να μην αναφερθούμε σε αυτήν γιατί εκτός από τους αρκετούς καλούς ηθοποιούς που παίζουν σε αυτή η παραγωγή είναι τόσο φτηνή που γυρνά τον τομέα της μυθοπλασίας πολλά χρόνια πίσω, όταν «κυνηγούσαν» το φως του ήλιου για να γυρίσουν κάποια σκηνή και να μην βγαίνουν οι ηθοποιοί… μαύροι από το σκότος!

Μπορεί αυτό το «πείραμα» με τη μυθοπλασία να μην τους έχει βγει… αλλά ό,τι δίνεις παίρνεις, οπότε είναι και δική τους ευθύνη! Φαίνεται όμως ότι επιθυμία τους είναι να εντάξουν στο πρόγραμμά τους καινούργια σειρά που θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη.

Λέγεται μάλιστα ότι η συνεργασία τους με την παρουσίαση του «Voice» είναι η αρχή και το επόμενο βήμα θα είναι να τους δώσει το σενάριο καινούργιας του σειράς με σκοπό να βγει από τον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες τα στελέχη του ΣΚΑΪ ποντάρουν πολύ στο brand name «Καπουτζίδης» και έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για να βρουν σπόνσορες και χορηγούς ώστε αν τελικά η συνεργασία ευδοκιμήσει τότε την επόμενη σεζόν να βγάλουν τη σειρά έτσι όπως πρέπει…! Πάντως είναι σίγουρο ότι για να γίνει αυτό ο Καπουτζίδης θα έχει διασφαλίσει ότι η «μαύρη κωμωδία» του δεν θα… προκύπτει από το φωτισμό…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε