Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Στάθης Στιβακτάκης μιλά για την αγάπη του!

Ο Στάθης Στιβακτάκης μιλά για την αγάπη του!

Τη μέρα της διαδήλωσης των αγροτών έξω από τη Βουλή κέρδισε το «κλικ» ενός φωτογράφου και από τότε ο Στάθης Στιβακτάκης κέρδισε και χιλιάδες θαυμάστριες. Ο ίδιος όμως μέσα από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει τονίζει πως δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα και η ζωή στην Αθήνα, ενώ συνεχίζει να αγωνίζεται μαζί με τους άλλους αγρότες εναντίον των σκληρών μέτρων φορολόγησής τους.

Δεν χάνει μάλιστα την ευκαιρία να μιλήσει στις συνεντεύξεις του για το πόσο αγαπά την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, αλλά και πόσο του αρέσει η ζωή που κάνει εκεί ως κτηνοτρόφος και παραγωγός μελιού, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αύριο όμως θα του δοθεί η ευκαιρία να αναφερθεί μόνο σε αυτά αφού θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για να μιλήσει στον Γιώργο Παπαδάκη για την παραγωγή μελιού.

Αφορμή είναι το 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που θα γίνει από αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου περισσότεροι από 150 μικροί παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Στάθης Στιβακτάκης που θα βρεθεί αύριο το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για να μιλήσει για αυτό που τον ενδιαφέρει: το μέλι, τις δυσκολίες του επαγγέλματος του μελισσοκόμου αλλά και τη… γλύκα του, αφού συνεχίζει να είναι η αγάπη του και δεν επιθυμεί να το αφήσει παρά τα… κεντρίσματα που του κάνουν από το χώρο του μόντελινγκ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε