Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη Φαίη Σκορδά, την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελεονώρα Μελέτη

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη Φαίη Σκορδά, την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελεονώρα Μελέτη

«Δεν παίρνω τίποτα πίσω. Όσοι άνθρωποι εκτίθενται δέχονται κριτική», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μιλώντας στην εκπομπή Fay’s Time, απαντώντας σε όλες της ερωτήσεις, ακόμα και σε αυτήν που αφορούσε σε τοποθέτησή του για τη Φαίη Σκορδά.

«Ο ανταγωνισμός ήταν πάντα πολύς… αυτή είναι η δουλειά που κάνουμε. Ξέρω ότι τον πρώτο μήνα δεν κοιτάς τα νούμερα τηλεθέασης. Κατά τα τέλη Οκτωβρίου με χαρά να συζητήσουμε για τα νούμερα τηλεθέασης και της δικής μας εκπομπής και των άλλων εκπομπών», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά.

«Βεβαίως και μιλήσαμε με την Κατερίνα Καινούργιου, έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

«Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα εξαιρετικό τυπάκι που θα έκανα παρέα και εκτός δουλειάς. Δίνει πάρα πολύ χρόνο στον αέρα, δεν έχει κόμπλεξ…», σημείωσε για την παρουσιάστρια του MEGA ο γνωστός δημοσιογράφος.

Για παλαιότερη δήλωση του για τη Φαίη Σκορδά και τα νούμερα τηλεθέασης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω. Όσοι άνθρωποι εκτίθενται δέχονται κριτική. Εγώ κριτική θα συνεχίσω να κάνω και νομίζω ότι την κάνω πάντα καλοπροαίρετα, δεν έχω εμμονές με κανέναν».

Παρακολουθήστε όλα όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Fay’s Time:

 

Media Τελευταίες ειδήσεις