Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Στέλιος Διονυσίου γίνεται… σεφ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μπορεί το τηλεοπτικό τοπίο να έχει γεμίσει μάγειρες αλλά τελικά πάντα υπάρχει χώρος για καινούργιους! Ιδιαίτερα όταν ο «καινούργιος» είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και έχει πολλούς θαυμαστές, έστω και με άλλο ρόλο, αυτό του τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Στέλιο Διονυσίου που εκτός από πολύ καλός τραγουδιστής θα δείξει και πόσο μπορεί να «μαγειρέψει» έναν… ρόλο. Μετά λοιπόν από τη θεατρική παράσταση «Πριν το χάραμα» ο Στέλιος Διονυσίου θα παίξει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το σόι σου» στην οποία θα υποδυθεί έναν διάσημο σεφ!

Η πρόταση στο γνωστό τραγουδιστή έγινε πριν από καιρό και αμέσως αυτός δέχτηκε με χαρά να συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά του ALPHA. Έτσι χθες έγινε το γύρισμα και μάλιστα σε πολύ εορταστικό κλίμα καθώς χθες ήταν και τα γενέθλιά του οπότε οι συντελεστές αποφάσισαν να του κάνουν πάρτι-έκπληξη.

Σε κάποιο διάλειμμα του γυρίσματος λοιπόν και ενώ ο Στέλιος δεν το περίμενε μπήκε στο πλατό η Βάσω Λασκαράκη με την τούρτα και όλοι οι συντελεστές ευχήθηκαν στον Στέλιο Διονυσίου τα «χρόνια πολλά».

Μετά από το ευχάριστο… εορταστικό διάλειμμα το γύρισμα συνεχίστηκε κανονικά και το επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου» θα το παρακολουθήσουμε από τον ALPHA μέσα στον Μάιο με τον Στέλιο Διονυσίου να αποδεικνύει τις ικανότητές του και στην υποκριτική.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε