Media

Ο Στέλιος Ρόκκος απαντά για την ανάρτηση του γιου του για την Ιωάννα Τούνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη», λέει ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο cosmo radio και τον Τάσο Ριζόπουλο και απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την ανάρτηση που είχε κάνει ο γιος του για την Ιωάννα Τούνη.

«Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη. Όταν τον ρώτησα τι έγινε, μετά εντάξει, του λέω όλα καλά.

Είχε πάρει ο Δημήτρης το μέρος κάποιων υπαλλήλων, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι ρε παιδί μου να δουλεύουν 14 ώρες. Έκλειναν κάποια στιγμή, αυτή δεν βρήκε να φάει.

Δεν το διάβασα, μου το μετέφεραν, αν δεν είναι έτσι, τότε έχει άδικο. Αν είναι έτσι, τότε έχει πολύ δίκιο ο μικρός», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος: «Δεν έρχομαι πια σε δύσκολη θέση στις συνεντεύξεις, επειδή έχω αφήσει τον εαυτό μου να απαντάει όπως θέλει. Τώρα δεν μασάω να ρίξω και κανένα μπινελίκι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»