Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Τάισον χαρακτηρίζει «δουλέμπορο» την «Hulu» – Τι απαντάει ο δημιουργός της σειράς «Mike»

Ο Τάισον χαρακτηρίζει «δουλέμπορο» την «Hulu» – Τι απαντάει ο δημιουργός της σειράς «Mike»
ΑΠΕ

Ο Μάικ Τάισον κατηγόρησε την σειρά που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την«Hulu», ότι «έκλεψε την ιστορία της ζωής του», συγκρίνοντας την πλατφόρμα με έναν «έμπορο σκλάβων».

Η νέα δραματική σειρά «Mike», που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου στην «Hulu», περιγράφει την ζωή του διάσημου Αμερικανού πυγμάχου, Μάικ Τάισον, από την παιδική ηλικία έως τα «μαγικά» του στο ρινγκ, μέχρι την καταδίκη του για βιασμό το 1992.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και ανήκει κατά πλειοψηφία στην «Disney». «Μου έκλεψαν την ιστορία της ζωής μου και δεν με πλήρωσαν», έγραψε ο Μάικ Τάισον στο Instagram και πρόσθεσε: «Η Hulu είναι το ισοδύναμο ενός δουλέμπορου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Tyson (@miketyson)

Ένα από τα οκτώ επεισόδια της σειράς θα επικεντρωθεί στην Ντεζιρέ Ουάσινγκτον, λαμβάνοντας την οπτική της 18χρονης «βασίλισσας της ομορφιάς», η οποία κατηγόρησε τον Τάϊσον για βιασμό, το 1991. Ο διάσημος μποξέρ, καταδικάσθηκε τον επόμενο χρόνο και πέρασε τρία χρόνια στη φυλακή.

Ο Στίβεν Ρότζερς, δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς, ισχυρίζεται ότι «δεν μπόρεσε να συζητήσει» με τον Τάισον επειδή ένα άλλο έργο είχε ήδη «τα δικαιώματα» στην ιστορία της ζωής του.

«Δεν μου αρέσει να βασίζομαι σε μόνο μία πηγή», επεσήμανε ο Ρότζερς, υπερασπιζόμενος το βιογραφικό του έργο, που παράγεται χωρίς την έγκριση του πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών.

Ενώ παραπέμπει στις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία που επιβαρύνουν τον Μάικ Τάισον, η σειρά αφηγείται επίσης την κακοποίηση που υπέστη ο Αμερικανός «αστέρας» στην παιδική του ηλικία, την απώλεια της μητέρας του λόγω καρκίνου όταν ήταν έφηβος, καθώς και τα προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά κα του εθισμού στα ναρκωτικά.

«Ελπίζω ότι εάν δει την σειρά, θα αλλάξει γνώμη», σχολίασε με νόημα, ο Στίβεν Ρότζερς

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

Media Τελευταίες ειδήσεις