Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο τελικός του GNTM κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές – Τι θα δούμε σήμερα

Ο τελικός του GNTM κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές – Τι θα δούμε σήμερα

GNTM ΤΕΛΙΚΟΣ. Σήμερα, Πέμπτη 19/12/2019, είναι ο μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model. Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης, οι καλύτερες στιγμές μέχρι τώρα, και τι θα δούμε σήμερα.

GNTM ΤΕΛΙΚΟΣ. Σήμερα Πέμπτη πέφτει η αυλαία του GNTM και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη… Η επόμενη μέρα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας ξεκινά με μυστηριώδεις και συνοπτικές διαδικασίες. Οι 4 καλύτερες του GNTM κατέφθασαν ντυμένες στα ολόμαυρα σε μια εντυπωσιακή βίλα στα σύνορα με την Ελβετία, για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Έπρεπε να ενσαρκώσουν τις Ιταλίδες χήρες σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ποζάροντας στο φακό του Nικόλα Αριστείδου. Η επιβλητική ατμόσφαιρα αλλά και η εντυπωσιακή απόδοση των κοριτσιών, τόσο ως πρωταγωνίστριες όσο και ως κομπάρσοι, ενθουσίασαν τους κριτές, σε ένα γύρισμα, που η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

Τα πράγματα άλλαξαν ύφος και διάθεση στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου, υποδέχθηκαν τις τέσσερις εκλεκτές στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Ίμολα, για ένα concept, που συνδύαζε δυναμισμό και αισθησιασμό. Ως σέξι μηχανικοί των pit stop, τα κορίτσια πόζαραν με στενά φορέματα δίπλα σε μια vintage formula1, σε μια φωτογράφηση γεμάτη χρώμα και ταχύτητα.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, τελικά, ήταν αυτή που αποχώρησε από το GNTM, με τις Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο να περνούν στον τελικό. Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την τελευταία αποχώρηση και την τελική τριάδα του GNTM.

GNTM ο μεγάλος τελικός σήμερα

Το ξέσπασμα της Μαρίας: «Δεν είναι τυχαίο. Κάτι έχω κάνει καλά και είμαι στις 4»

Βούρκωσε η Έλενα Χριστοπούλου – «Έπεσε» στις αγκαλιές των 4 φιναλίστ

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM έχει ξεκινήσει! Οι τέσσερις φιναλίστ έχουν επιστρέψει από το Μιλάνο και ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού βλέπουν να τις περιμένει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εκεί τους υποδέχεται η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τους ζητά να κάνουν ένα απολογισμό όσων έζησαν στην πρωτεύουσα της μόδας, αλλά και γενικά της πορείας τους στον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς.

Φωτογράφιση στη θρυλική πίστα της Ίμολα

Μπορεί οι τέσσερις παίκτριες να γύρισαν από το Μιλάνο αλλά και σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης υπάρχει ένα «άρωμα» από την Ιταλία.

Θρήνος και οδυρμός για την Κέισι… Άφωνοι οι κριτές!

Λίγο πριν διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο του Greece’s Next Top Model, οι τέσσερις φιναλίστ είχαν μια από τις πιο δύσκολες και… μακάβριες δοκιμασίες! Λίγο έξω από το Μιλάνο σε μία υπέροχη βίλα με φόντο μια νεκροφόρα, τα κορίτσια έπρεπε να… κλάψουν τον μακαρίτη ντυμένες στα μαύρα με haute couture δημιουργίες. Πρώτα φωτογραφήθηκε η Μαρία που τα πήγε πολύ καλά, ωστόσο μέσα στον ναό, η Κέισι στον «θρήνο» για τον χαμό του άντρα της ήταν απλά συγκλονιστική!

Και κλάμα οι κυρίες… Η «πένθιμη» δοκιμασία του GNTM

Με μία άκρως ιδιαίτερη δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωπα τα κορίτσια του GNTM, μίας φωτογράφησης που θα έκρινε ποια περνάει και ποια φεύγει λίγο πριν τον τελικό.

Ο μεγάλος τελικός του GNTM, σήμερα Πέμπτη, έχει… ανατροπές και εκπλήξεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις